IRC-Galleria

Jälkikisat päin persettäSunnuntai 07.06.2009 21:35

Ajettiin sitten kolme ja puoli tuntia per suunta Rian kanssa kokeeseen Taipalsaareen. Maasto voelä olisi menetellytkin, mutta se tottis!!! Argh..

Ensin maastoon. Janatreenit on kannattanut, ei edes haikaillut takajäljelle. Maasto oli tosi vaikea ryteikkö ja jossain vaiheessa Ria satuttikin tassunsa keppiin. Keppi saldo oli 5, josta en todellakaan voi olla ylpeä, sillä yhden minä satuin itse huomaamaan maassa, eli Ria oli ylittänyt sen reagoimatta mitenkään, ja ykkösen tiesin jääneen, joten kun aikaa jäi jäljen jälkeen vielä 20min, käytiin jäljestämässä uusi lenkki ja nousihan sekin keppi sieltä. Mutta todella huono fiilis jäi jäljestä...

Tottiksiin.. Voittajaluokassa oli kolme koiraa, joten tehtiin ringissä, ja tietenkin Rian kanssa jäätiin passiin ensin. viritteleppä siinä sitten koiraa enää mitenkään kentän laidalla ollessa :( Tottis kaikkiaan 64p, huonoin IKINÄ ! Olen todella pettynyt ja se varmasti paistoi naamalta siellä.
Seuraaminen ok, mutta pysähdyksissä ei suorittanut istumisia, ja jo suoritti, tosi hitaasti.
Liikkeestä istumisessa jäi seisomaan, liikkeestä maahanmenossa jäi seisomaan, luoksetulossa tuli täysiä, juoksi ohi ja jäi heiniä nuuskuttelemaan miun taakse... Liikkeestä seisominen sentään ok, tässä luoksetulossa törmäsi minuun. Tasamaanouto ok, pientä kapulan puremista, sama hypyssä ja esteessä. Eteenmenon Ria suoritti tänään, mikä oli yllättävää :) Ja se mitä ei ole koskaan ennen käynyt ja mitä olen Tessan jälkeen eniten pelännyt käyvän, Ria karkasi paikallamakuusta...

En mennyt esineruutuun.

Kiima alkamassa, siinä luultavasti syy oikkuiluihin, sama oli viime vuonna jossain kisassa, nyt pitää tarkkaan miettiä kannattaako kisata ollenkaan ennen kuin tuleva kiima + valeraskaus päättyy, oma hermo ei ehken kestä sitä. Tänään perun tulevan tokokokeen, en lähde pelleilemään yhtään. Mikä harmittaa eniten, tämä oli luultavimmin viimoinen mahdollisuus yrittää ykköstulosta jos SM:iin mielii.. eipä tarvitse niihin enää haaveilla.

Vitutus on suuri.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.