IRC-Galleria

PeltojaSunnuntai 05.07.2009 19:49

Perjantaina Rian kanssa peltojäljelle. Ria tekikin kesän parhaan jäljen. Paalulla oli yksi nami ja siitä alkoi tyhjää pitkälle matkalle. Todella hyvä paalulta lähtö ja koko jälki oli todella tarkka ja vauhti tasainen. Kaikki esineet Ria ilmaisi täydellisesti. Jäljellä oli kolme tavallista kulmaa ja kaksi terävää kulmaa.

Tänään pellolle pääsi Ria ja Jykä. Rialle kolme kulmaa ja kaksi terävää, koko paalu ja lähtöalue oli tyhjä. Lähtö oli jotain ihan hirveää, Ria ei edennyt edes liinan mittaa kun alkoi pyöriminen, luotto ei riittänyt että kyllä ne namit sieltä tulee. Viimein matka jatkui, ja jokseenkin oli epätarkkaa työskentelyä, varsinkin kulmatyöskentely jotain aivan kaameaa.. Esineet kuitenkin ilmaistiin. Jäljellä oli myös harhajälki poikennut kaksi kertaa puoli tuntia jäljen teon jälkeen. Ria reagoi harhaan ensimäisessä kohdassa, mutta jatkoi oikeaa jälkeä, mutta toisessa kohdassa pyrki lähteä ajamaan harhaa.

Jykällä oli kolmen kulman jälki, alku oli Jykälläkin vähän hankalaa, mutta kun vauhtiin pääsi, niin lähti ihan kivasti ja rauhallisti ajamaan. Kaikki esineet ilmaisi hienosti. Jykälläkin oli harhajälki joka poikkesi kerran jäljen läpi, Jykä ei reagoinut harhaan.

Lauantai meni kisakatsomoissa, ensin aamusta suunnattiin kaverin kanssa Lieksaan IPO kisoja seuraamaan, ja ihan hyvä oli viimein päästä jälkiäkin näkemään miten ne oikeasti tehdään. Ja illalla vielä joensuun jälkikisoja seuraamaan ja tuttuja kannustamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.