IRC-Galleria

Viikon treenailutSunnuntai 12.07.2009 11:29

Maanantaina Rian kanssa puruja, tyynyyn purettamista jatkettiin, ja hyvinhän se meni. Piilonkiertoa ja hallintaa, ok.

Tiistaina Jykin kanssa tottikseen, ja jälleen kerran aktiivinen pienryhmäni ei saapunut paikalle. No, treenattiin sitten ihan keskenämme. Noutoja ja esteitä harjoiteltiin pääasiassa, ja taidettiin pikaiset jäävätkin tehdä.

Keskiviikona oli Jykin purut, nyt otettiin taas hiha käyttöön, alku oli vähän diipadaapa, mutta sitten ihan kuin lamppu olisi syttynyt ja Jykä hoksasi että kyllä siihen hihaankin voi siis purra :) Sitten lähti ihan hyvin menemään. Saalis on voimistunut hurjasti Jykkiksellä :)

Torstaina Rian kanssa metsäjäljelle. Vesisateessa treenattiin, mutta ei haitannut. Jäljen vaikeutui kun heti jäljen tallaamisen jälkeen vetta tuli tunnin ajan rutkasti päälle :) Ensin kuitenkin esineruutu. Nyt kun on harjoiteltu lähempie esineitä, niin Riapa ei mennytkään enää takarajalle.. Lähetin ja lähetin mutta aina tuli pois. Meinasin jo hermostua, ja koirakin sen huomasi eikä edes enää halunnut lähteä. Kaksi esinettä se oli lähempää jo nostanut, kun palattiin taaksepäin ja kaveri kävi näyttämässä esineen, sitten tuli taas intoa. Jälki oli kaksi tuntia vanha, tiwnylityksia, monenlaisia kulmia, pituutta noin 1km. Niin se vaan Ripsu ajoi koko jäljen ja löysi kepit, hieno likka.

Lauantaina oli taas Rian purut, ja nyt loppuu leikkiminen, otettiin kisanomainen treeni. Mulla koira irti, molarilla hiha pitkästä aikaa ja meni syteen tai saveen, sillä mennään. Piilonkierrot oikein hyvät, piilolla haukkuminen kohtuullisen hyvä. Siitä viereenkutsua totteli hyvin, pako liikkeeseen, jossa lähti hyvin molaria ottamaan kiinni, puri kyynäreen ja ote paska, mutta kiinni kuitenkin. Siitä kuormitusta ja irrotus. Irrotuksissa ongelmaa näköjään, paineistuu kuormituksesta ja "palaa" kiinni. Uudelleen hyökkäys ja jälleen kuormitus ja paska irrotus. Koira hallintaan ja pitkään liikkeeseen. Hyvin menee kiinni, ote paska, kuormitus ja viidennellä irti käskyllä vasta irtosi, eli hylsy olisi kokeessa tullut ;D Sivukuljetuksessa ei ongelmia. Tietääpä mitä treenataa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.