IRC-Galleria

Jykä BH HYVÄKSYTTY!Sunnuntai 09.08.2009 19:44

Vaikkei koe ihan mennyt niin kuin olin tovonut, pakko olla tyytyväinen.

Tottelevaisuus osuus:
Hihnassa seuraaminen huuhaata, hajuja olisi ollut. Pysyi kuitenkin mukana kokoajan, huuhaan huomasi käännöksissä kun koira oli jäädä miun jalkoihin... Nopeuden muutokset ja pysähtyminen ok, henkilöryhmässä muuten ok, mutta tallasin koiran jalalle josta hypähti sivuun, mutta palasi heti takaisin vierelle.
Vapaana seuraaminen meni huomattavasti paremmin. Henkilöryhmässä istuminen jäi vinoksi ja väljäksi. Muuten äijä oli oikein skarppina lähes koko ajan.
Istumaanjääminen huono, ekasta käskystä hidasteli ja otti askelia, annoin toisen käskyn heti perään ja jäi seisomaan :/
Liikkeestä maahanmeno ok, olisin toivonut nopeampaa.
Luoksetulo täydellinen perusasentoineen päivineen :)
Paikalla makuussa omistajan moka, vein sitten tapani mukaan Jykän taemmalle merkille, joka siis oli narttupaalu. Oli heti jätettyäni alkanut nuuskimaan, kääntyilly maate ja nuuskinut lisää, ryöminyt nuuskimaan vieläkin lisää ja sitten nousi ja lähti nenä maassa rauhallisesti nuuskimaan jälkiäni minua kohti. Kun tuomarin käskystä käännyin mennäkseni kytkemään koiran Jykän ilme oli "uups" ja kävi maate heti uudelleen.

Kaupungilla herra neliveto liikenteessä, iiiihania puskia oli jonne rynniä nuuskimaan :D Jotenkin kuitenkin pysyi hanskassa ja mihinkään ympäristöön ei noteerannut mitenkään, ja kerran harjoiteltu kaupan edessä odottaminenkin meni mallikkaasti :)

Jyygi-Byygin ensimmäinen titteli :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.