IRC-Galleria

Treeniä tällä viikollaTorstai 03.09.2009 22:28

Maanantaina oli Jykkiksella purut ja tottista. Tottis ihan ok, lähinnä tein jäävät ja tasamaanoutoa. Purut oli aika sekavaa, kun Jykkis ei oikein vielä osaa soveltaa tuota hallintaa hommaan. Lähtee tarjoamaan sivulle tuloja itsekseen silloinki ku ei tartteis.

Tiistaina tottista illalla Rialle. Lähinnä paikallamakuuta. Edistystä juu, mutta puuduttavaa edelleen.

Keskiviikkona kävin puruissa pyörähtämässä ja tein alussa Rialle paikallamakuutreenin jälleen. Vittuilua kerrakseen koko koiran olemus. Mut pysyi sitten kuitenkin.

Keskiviikkona sitten peltojäljelle Rian kanssa. Kaveri oli käynyt tekemässä jäljen, ei ainuttakaan namia, ennenkuin viimeisellä suoralla. Kovan tuulen vuoksi en uskaltanut päästää pitkään liinaan, epäluottamusta ohjaajan taholta. Mutta jäljestys ihan ok, kulmissa epätarkkuutta, esineet ok. Vastatuulialueella nenä nousi, mutta laski taas sivutuulelle käännyttäessä.

Tosrtaina tottista Rialle ja Jykälle. Jykälle jäävät, seuraamiset ja kaik noudot. Hyppy ja estenoutokin jo sujuu tosi hyvin. Ainoa ongelma vielä on malttaminen, tahtoisi karata ennen lupaa kapulalle.
Rialle kisaliikkeitä ei estenoutoja tai eteenmenoa. Paikallamakuuta taas vaihteeksi. ihan ok, edistystä tapahtunut jo huimasti :)

Illalla vielä pellolle molempien kanssa. Jykälle vajaa 200 askelta, yksi kulma ja yksi esine. Rauhallinen vauhti ja hyvä tarkkuus, syödä ei haluaisi millään..
Rialla vajaa 500 askelta, kulmia 7, kaksi esinettä. Annoin mennä pitkällä liinalla ihan koko matkan, ykdessä kulmassa pyörähti itsensä ympäri, muutoin kulmat meni tosi hienosti ja tarkasti. Eka esineen ilmaisu hieman vino, toinen täydellinen :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.