IRC-Galleria

Aivan mahtava viikonloppu takana :)Sunnuntai 04.03.2007 18:57

Lauantaina tuli Saija ja Lulu vierailulle tänne miun luokse :) Käytiin kaupasta vähän evästystä hakemassa ja käytiin joku kotva koirien kanssa puistoilemassa. Lululle kokeiltiin rättileikkiä, ja kyllähän tuo typy sitten lopulta lähti minun kanssa leikkimään.
Iltasella otettiin muutamat siiderit ja istuttiin netissä komeitä uroksia kyyläämässä (dobbereita siis ;)) Nukkumaan päästiin vasta reippaasti 12 jälkeen.

Aamusella sitten aikainen herätys ja lähettiin porukalla dobberikoulutukseen :)
Lululle otettiin makkararinkiä ihan alkuun ja ihmisryhmää. Ja pieniä tottistelujakin. Sitten Tessan kanssa tottista, ja eipähän siinä sen kummempia, hyvin meni.
Rimpulan kans myöskin tottista, eikä siitäkään sen kummempia sanomisia, perus tarkasti ja hyvin typy työskenteli.

Sitten Tessalle taas vaihteeksi rullatreeniä, ja tänään kokeilin ekaa kertaa että jätin sen "tuo" sanan sanomatta, mutta Tepsuhan toi rullan ihan automaattisesti.

Rialle en haku juttuja ottanut ollenkaan, kun yleensä on tullut otettua vähän kaikkea kerralla, niin nyt pitäydyttiin tietyissä jutuissa. Keskityttiin noihin puruihin kunnolla. Ria kävi aivan kuumana tyynyyn, haukkui tosi komeasti ja rytmikkäästi kun maalimies pysähtyi. Hyvin otti tyynyyn kiinni, ja tänään kokeiltiin ihan taistelua tyynystä, ja ei muuten likka päästänyt irti :D Lopuksi tyyny kannettiin niin ylväänä autolle, ja autossakaan ei meinannut päästää tyynystä irti :)

Lulullekin otettiin hakujuttuja, ja likka oli aivan täpinöissään päästessään juoksemaan ja vieläpä kun herkkuja tulee, niin mikäs sen parempi. Saija innostui tuohon hakuun, joten toivon mukaan saadaan Lulleroinen hakutreeneihin :)
Mein Rian "maalimies" kokeili Lulua leikittää, mutta liekö enää virtaa riittänyt, tai sitten ujostutti, niin ei alkanut leikkimään. Mutta Saija sai paljon kotiläksyjä mitä nyt harjoitella :)

Voi että tuo mein treeniporukka on kyllä aivan mahtava. Jokainen auttaa toisiaan tarvittaessä, ja ainakin lähes kaikilla on aina positiivinen mieli treeneihin tullessa.
Meinasin tosin vetää herneen nenään yhdessä vaiheessa, mutta onneksi tilanne meni ohi ihan rauhallisesti ilman rähinöitä.

Treenien jälkeen vietiin koirat miun luo ja lähettiin syömään. Sieltä sitten kahvittelemaan takas miun luo ja purettiin kuvia koneelle. Hetki sitten Saija ja Lulu lähti kotia kohti ajelemaan.

Mutta ens viikolla mie olen menossa vastavierailulle sinne, ja pääsen Saijan liikkeelläkin käymään ja ehkä vähän shoppailemaan :D


Mutta oli kyllä todella hauska ja antoisa viikonloppu, paljon oli tekemistä ja höpöteltävää :D
Koiratkin on aivan rättipoikkipuhki, ja nyt uni maittaa :)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.