IRC-Galleria

TouhuilujaTiistai 13.03.2007 19:57

Koulun jälkeen koirat ja kamppeet autoon ja parin kaverin kans kentälle.
Tessalle otin pääasiassa noutoja, ja onnistuin pilaamaan mein LÄHES täydellisen noutoliikkeen. Mutta sain loppuun paikattua, toivottavasti jäi koiran päähän.
Ripsulle ihan perus tottista, ja ipana taas ihan täpinöissään touhusi :)

Kentältä suunnattiin koko porukka lehmoon mettään koiria juoksuttamaan. Otettiin sitten hakuiliakin siinä samalla. Tessalla meni tovi muistellessa jotta metsässä ollessa ne ukot pitikin etsiä eikä suinpäin rynniä jonnekin missä sen olettaisi olevan :D Mutta loppuun täydellinen suoritus rulla ilmaisuineen ym. Mahtavaa!
Ripsullekin parin ukot otettiin ekaa kertaa metsässä, ja eihän tuossa eroa huomannut, kauhialla kiireellä vaan ukolle painui :)

Matkalla muutaman kerran meinasi auto lähteä näpistä, kun niin sohjoinen oli se hiekkatie.. Pari kertaa ihan suoralla tiellä 40 vauhdissa vaan lähti kylki edellä menemään.. Parempi ajella ihan hissukseen. Tulomatkalla auto antoi taas jotain ihme oiretta, hirveen tärinän pisti isolla tiellä, pelkäsin jo että joku rengas lentää kohta irti :D Mut aikansa tärisytti ja sit taas mentiin.. Kummallinen kapistus..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.