IRC-Galleria

Treenipäivä :)Sunnuntai 25.03.2007 17:28

Meinasi tulla aamusella kiire, kun en sitten ollu muistanu kelloja siirtää.. Hyvähyvä. Mutta kerkisin kuitenkin ihan ajoissa kentälle.

Tessan kans otettiin aika paljon kaikkea: Seuraamisia otettiin taas paljon, ja tosi hienosti meni. Liikkeestä istuminen meni ekalla kerralla persiiks, kun saman tien kun kävi istumaan, niin neiti alkoi kuselle siihen kentälle! (oma moka, mitäs en kusettanu kunnolla aiemmin) Ja eihän neiti voinut tietenkään siihen pissan päälle jäädä istumaan, niin lähti pois. Tokalla kerralla nappiin.
Liikkeestä maahan menoon pitäis saada vähän vauhtia, kun se on taas semmosta hohhoijaa, jaksaskohan tuota meininkiä. Mut muuten meni ihan kivasti. Loppuvaiheessa otin sit noita nopeita maahanmenoja, ja toimi. Noutoja otin tasamaalla, hyppynä matalalta ja metrin hypyllä, sekä jyrkällä A-esteellä, kaik nappiin :) Eteenmenossa Tessa ennakoi maahan menon ekalla kerralla, mut sitten kun otin pitkällä matkalla ja suoraan palkalle, ja sit heti perään maahanmenolla, niin ei enää ennakoinut, ja meni hienosti. Loppuun otin tavallisesta poiketen pallon kanssa riekkumista, ja siinä samalla noita nopeita liikkeitä.

Riallakin oli aika toiminnallinen treeni: Seuraamisia patukan kanssa, ja kyllä se taas vaan niin on että se on se patukka paljon parempi kuin ne namit tuohon hommaan. Katsekontakti täydellinen, kaikki käännökset neiti osasi itse tehdä ja pysyi oikeissa asemissaan :) Liikkeestä maahan meno oli uskomaton, tähän asti kuitenkin olen antanut kädellä apuja, mutta nyt kun mulla oli vaan patukka kainalossa, niin neitä napsahti maihin samantien käskyn tultua ilman mitään apuja. Luoksetulo oli oikein onnistunut myös, se nyt ei ole uutta :D

Rialle otettiin myös puruja, ja otettiin ihan videota tuosta touhusta, kun Rian kasvattaja oli kiinnostunut näkemään tuota touhua. Ei ehkä mennyt tällä kertaa niin hyvin kun aiemmin, Ria on alkanut mässäämään sitä tyynyä, jota siis ei saisi tehdä. Mutta onpahan nyt ainakin jonkinmoinen toimintapätkä :)
Laitan sen nettiin kunhan kerkiän niin saapi käydä kattomassa ketä kiinnostaa :)

Kotiin tultua tein tuossa pullataikinen kohoamaan, ja kohta pääsisi sitten leipmaan. Pitäähän sitä vähän olla hyvvee kun vieraita tulee käymään :) Ja sit illemmalla jos sen lasagnenkin pyöräyttäisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.