IRC-Galleria

JälkitreenitLauantai 28.04.2007 20:35

Tänään alkoi ekaa kertaa josepan jälkitreenit. Oman hölmöilyn takia tekivät mulle sitten jäljen ilman makkaraa :D Mutta ollaan me joskus sillai otettukin Rian kanssa, joten lähdettiin kokeilemaan. Jäljellä Ria pysyi koko ajan, mutta oli meno aika vauhdikasta joten kepit jäi mettään. Ja muutenkin pitää tehdä uudet jälkikepit kun mitä lie puuta nuo nykyiset, ei oo oikeen huokoinen pinta niinku pitäis.. Jälki oli 200m pitkä, ja aivan liian lyhyt.. ens kerralle otetaan 400m jälki vähintään niin joutuu ipana oikeesti keskittyä hommaan. Ja niiden makkaroiden kanssa :D

Sit hetki istuttiin nuotiolla makkaran paistossa ja sit lähettiin esineruutuun. Treenikaveri vei alueelle lompakon ja heitti sen sinne mettään ja tuli pois. Ria lähti kuin ajakka mettään, ja vähän aikaa meni että muistellessa mikä homman nimi oli. Toisen kerran lähetin niin meni suoraan lompakolle ja otti sen suuhun ja toi mulle :D Eli oikein hienosti meni siihen verrattuna miten paljon ollaan otettu.. Jälkee viime vuonna muutaman jäljen verran ja tänä keväänä ehkä neljä kertaa otettu. Ja esineruutua otettiin viimevuonna kahdesti ja tänä vuonna ennen tätä päivää kerran.

Treenin jälkeen tulin kotiin ja annoin Rialle ruuan ja jätin sen nukkumaan ja nappasin Tessan kyytiin ja lähettiin tuohon mutalaan käymään, ja otettiin pientä tottistelua siinä. Tosi ihana kun on tuo isän väsäämä metrin hyppy niin saa treenata sitä. Mutta mie en ymmärrä tuota Tessan hyppy tekniikkaa... Kepoisesti se siitä yli menee, mutta jostain syystä sen pitää siellä esteen yläpuolella potkaista ilmaa lennon aikana, ja joillakin kerroilla se potkaisu osaa esteeseen.. En ymmärrä mistä moinen potkaisu johtuu..

Kotiin tulin ja aloin heti testimään uutta haravaa :) Tunnin verran haravoin tuota pihaa, ja heti tuli paljon siistimmän näköinen, ihan tajuton määrä tupakan tumppeja ympäriinsä :( Nurmikko on nyt ok, mut tuo kivipolku pitäis vielä siistiä, ehkä huomenna, ehkä ei :D Ja haravoimista hiukan vaikeutti jumalaton tuuli.. Lehdet lenteli sitä mukaa ympäriinsä kun sain haravoitua.

Huomenna olis dobberi koulutus :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.