IRC-Galleria

DobberikoulutusMaanantai 30.04.2007 00:20

Oli taasen tänään.
Tessalle perusjuttuja ja oikein hyvin meni. Eteenmeno oli vähän päässyt unehtumaan kun ei aikoihin olla sitä otettu, tai lähinnä se maahan meno. Mutta lopulta onnistui.
Rialle liikkeestä maahan, istu ja seiso sekä hyppyä opeteltiin, ja hittovieköön, ipana tekee alo tokon hypyn priimasti :D Kokeiltiin kaverin kans saada Rimpula matalan A-esteen yli, mutta ei vielä tälläkään kertaa siinä onnistuttu, mutta nyt saatiin Ria jo esteen huipulle. Alastulo vielä pikkuista jännittää joten ei väkisin viety, ens kerralla taas kokeillaan uudestaan.

Ja loppuun kaveri vähän leikitti Tessukkaa tyynyn kanssa.

Ens viikolla en pääsekään dobberikoulutukseen kun jälkitreeni siirrettiin poikkeuksellisesti sunnuntaille. Tosin on hyvä välillä pitää taukoa tuoltakin, jotenkin tunnelma porukassa on lässähtäny tässä kevään mittaan.. Toki ymmärrettävää kun toiset tulee heti aamusta hapannaamana paikalle..

Treenin jälkeen menin mutalaan. Äiti oli leiponu munkkeja ja tehny simaa :D Nam :)


Päivittelin sitten illan kotisivuja, huoh, ei mennyt ku 5 tuntia koneella istuen :D No onpahan taas puuhattu. Ja silti vielä jäi paljon hommaa tekemättä sivuil, mut ei vaan enään jaksa :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.