IRC-Galleria

Lehmo sightseeing :)Torstai 24.05.2007 01:33

Kaveri on jo pidemmän aikaa usuttänu minuu lenkkeilemään tuonne harjuille päin lenkkimaastoihin, niin tänään päätin lähteä senkin nurkan tarkistamaan.

Ja ei hemmetti mikä paikka :D Noustiin korkealle harjulle maisemia kattelemaan koirain kanssa ja siellä ylhäällä käveltiin joku kotva. Huomasin sitten alhaalla pienen lammen joten laskeuduttiin alas tarkistamaan paikka. Siinä meni pieni polku ihan lammen viertä, päästin koirat irti, kun ei siihen aikaan illalla pitäis enää hirveesti olla porukkaa liikenteessä metässä.

Tessalle heittelin keppiä lampeen ja ihan jopa omaksi säikähdyksekseni Ria hyppäsi Tessan perässä lampeen, ja siellä tytöt rinnatusten polskivat :)

Takasin päin kun aloin etsiytymään niin huomasin että se siihen harjuille pääsee ihan tuosta miun kadun vierestä, ja mie kiersin jostain hitosta asti.

Sauna olikin lämminnyt sillä välin joten suoraan pääsin saunomaan. Välillä tuntuu että asuis jossain maalla, lampia, metsiä ja peltoa ympärillä, mutta kuitenkin sitä asutustakin suhteellisen paljon.. Ihanata :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.