IRC-Galleria

Jälkeä ja esineruutuaTorstai 31.05.2007 15:49

Lähdin aamusella tuohon lähelle mehtään. Kävin tekemässä Rialle kaksi jälkeä, toinen pidempi (olisko joku 200m) ja toinen erittäin lyhyt n 50m.

Ekalle jäljelle laitoin makkaroita sinne tänne ja kuusi keppiä, ja kolme kulmaa. Alussa vauhti oli vähän liian kova, ja hölmö olin laittanut ekan kepin aika alkupäähän. Kaksi ekaa jäi ilmaisematta, mutta neljä viimoista ilmaistiin sitten huisin hienosti, eli kaikki oti suuhun :)

Lyhyemmälle jäljelle en laittanut makkaraa ollenkaan, ja neljä keppiä. Kaikki kepit ilmaisi ottamalla suuhun :)

Esineruuduksi tein aika kapean kaistaleen (laiska minä kun en jaksa yksin tallata sitä oikeaa aluetta :D) Tessalle vein valmiiksi kolme esinettä, takanurkkiin ja keskelle puoleenväliin. Alussa pientä huuhailua, mutta kun taas naksahti, niin kaikki kolme toi suoraan ja työskenteli kohtuullisen hyvin.

Rialle vein kolme esinettä valmiiksi, ja näytin neljännen vietävän. Ensimmäisenä toi sen minkä oli nähnyt, lähetin toiselle pimeänä, työskenteli aivan täydellisesti, eteni määrätietoisesti ja etsi. Heti kun löysi niin toi esineen ruoraan mulle :) Otin vielä kolmanne ja pimeänä senkin ja tosi hienosti löytyi. Oon siirtynyt nyt Rialla vähän vaikeampiin esineisiin, tänäänkin oli mm. narupallon naru ja muovinen pieni kukkaro, ja niin se typy vaan ne toi :)

Kohta lähden porukoilla käymään ja siitä sitten kouluun ja rocki palaveriin illalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.