IRC-Galleria

Juhannus fiilistelyä...Lauantai 23.06.2007 17:10

Eilen olin koirien kanssa kaverin luona pientä bokserin pentu Lenniä katsomassa. Hyvin tulivat juttuun pentusen kanssa, tosin Tessa teki heti alussa selväksi että hänen majesteettiselle arvolleen ei ole soveliasta edes huomata pentua, saati sietää pennun riekkumisia :D Pari murahdusta riitti Lennille selvittämään että rouva ei leiki. Ria sen sijaan tykkäsi peuhata pikku riiviön kanssa.
Kotiin tultiin vasta myöhään illalla/yöllä.

Äsken olin tuolla mattolaiturilla koirien kanssa kun porukat oli siellä matonpesussa. Tessa uiskenteli ja Ria muuten vaan hengaili kahlaillen vedessä.

Tytöt otti yhteen rannalla.. Ekaa kertaa ihan kunnolla, tosin tilanne oli täysin oma mokani, ja harmittaa kovin että näin pääsi käymään.. Jätin koirat vierekkäisiin tolppiin kiinni kun menin käymään laiturilla. Tolpat oli liian lähellä toisiaan ja koirien hihnat meni sekaisin, ja kun kumpikaan ei päässyt tilanteesta pois ollen sotkussa narujen kanssa, tuli tappelu. Äidin kanssa kiskottiin koirat irti ja tilanne meni ohi. Onneksi eivät olleen ihan tosissaan, kun vahingot jäi hyvin minimiin, Tessalle tuli pieni reikä korvan juureen ja Rialle niskaan. Mutta kyllä säikähdin ja kovasti. Puolisen tuntia käveleksin sitten koirien kanssa ennekuin uskalsin autoon niitä tyrkätä. Mutta ei mitään, tilanne on aivan normaali, ei edes mitään kyräilyjä ollut.

Toivottavasti ei toistu moinen, ja nyt sitä taas muistaa olla itekin hiukka tarkempi moisissa tilanteissa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.