IRC-Galleria

TreeniäTiistai 03.07.2007 02:00

Aamupäivästä menin kentälle, Saija tuli Lulun kans sinne suoraan kans. Kuivaharjoiteltiin bh-kaaviota, sekä treenailtiin toki koiriakin siihen :)
Kävin Tessan hakemassa kotoa ja mentiin tuonne rantaan koiria juoksuttamaan ja uittamaan, ja mein Riakin meni ekan kerran kokonaan veteen :) Ei se uinu, mut kahlaili vaan niin että pää näky vedestä :D

Sit tultiin tähän miun luo, kaffeteltiin ja syötiin ja levättiin. Illalla sitten hakutreeneihin, Saija ja Lulukin pääsivät josepalle treenaamaan viimein, tosin menivät eri ryhmään kuin missä mie oon, ja parempi niin, saa ainakin todella asiantuntevaa ohjausta näin alkuun tuossa ryhmässä, kun eihän tuo mein oman ryhmän vetäjä edes enää nykyään ilmaannu paikalle...

Tessalle otin tänään viisi ukkoa, ja hyvillä mielin sai taa skotiin lähteä. Ollaan nyt tosiaan helpotettu tuota hommaa, kun sitä takapakkia tullut otettua, mut parempi näin, saapahan ainakin onnistuneita suorituksia :)

Eka ukko: Meni valmiiksi, Tessa eteni yllättävän hyvin, sai suoran palkan kun löysi ukon ja se tuotiin keskilinjalle.
Toka ukko: oli peitetyssä häkissä, Tessa eteni taas tosi hyvin, ja otti irtorullan ja näyttökin meni tosi hienosti.
Kolmas ukko: Oli aika lähellä kuopassa, josta ukkoa ei näkynyt lainkaan, Tessa hokasi ukon heti ja ilmaisu irtorullalla meni hienosti.
Neljän ukko: Edellinen lähellä oleva ukko varmaan teki taas tepposet, koska nyt ei edennyt kunnolla. Kiersi ja tuli takaisin. Pienellä hehkutuksella eteni sitten hyvin, otti irtorullan ja näyttö meni hienosti.
Viides ukko: otettiin loppuun kiva ukko. Tessa sai taas työskennellä, vaikka ei pitänyt olla vaikeakaan, mutta kun Tessa oppi vähän liian helpolle tuossa aiemmin kesästä. Otettiin puolipako alamäkeen, niin ettei Tessa nähnyt kuin alkumatkan ukosta. Lähetin, ja koira ei meinannut edetä, mutta ei kuitenkaan tullut takaisin, vaan pyöri ympyrää muutaman kerran, ikäänkuin katseella etsien, mut sit ku otti nenän käyttöön, niin pääsi ukolle joka oli piiloutunut. Ja sielläpä odottikin extra herkku palkka jonka Tessa sai suoraan ilman ilmaisuja.

Otettiin loppuun vielä esine-etsintää, Kolme esinettä oli alueella valmiina. Kaksi toi ihan suoraan helposti, kolmas oli jokseenkin muka vaikeassa paikassa, joten etsittiin esine "yhdessä", loppuun otin vielä yhden esineen jotta jää onnistunut suoritus viimoiseksi, ja se onnistui hienosti.

Treenien päätteeksi Saija tuli vielä ilta kaffelle tähän.

Olipas toiminnallinen, mukava päivä tänään :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.