IRC-Galleria

HakutreenitTiistai 31.07.2007 02:22

Parin viikon tauon jälkeen taas pääsi Tesunen hakuilemaan :)
Ja ei taas innosta ollut puutetta :D Otettiin tuommoisessa vaihtelevassa maastossa neljä ukkoa.

Eka ukko: Suhteellisen tasaisella maalla, ukko hyvin piilossa. Ukko oli ihan takarajalla, ja mainiosti eteni Tesunen Tessa ei jäänyt irtorullaa pyydystämään, vaan nappasi kiintorullan ihan oma-aloitteisesti. Näyttö meni oikein hyvin, ja nyt ennen palkkaa otin koiran sivulle. Hyvä kai se on taas noita kilpailuja ajatellen vähän reenata kuitenkin... Millään ei ois malttanu tulla sivulle, mut kun ei mitään alkanu tippumaan niin pakkohan se oli :)

Toka ukko: Ylämäkeen rinteen päällä kuopassa. Tessa Eteni oikein hienosti ja löysi ukon. Mulla ei ollu tietoa missä kohtaa ukko on, mutta hyvin Tesu etsi ekalla pistolla sen. Kuului haukahdus, ja mie aattelin et ei taas ala haukkumaan kun rullaa on vahvistettu niin kovin, mut sit toikin irtorullan. Näyttö meni hienosti ja taas hallintaan ennen palkkaa. Maalimies sanoi että Tessa haukahti kerran ihan innostuksesta ennen rullan ottoa, että ei ollut ns. ilmaisuhaukahdus. Hyvä niin.

Kolmas ukko: Suht tasaisella maastolla, takarajalla. Mie olin menny aika paljon ukosta yli kulkiessani keskilinjalla, joten Tessa joutui työskentelemään taakse päin. Eka teki suoran piston, mutta kun ei löytynyt ja lähetin uudelleen, niin sitten meni ukolle. Ilmaisu meni taasen oikein hienosti, ja mulla tuntu jo siin vaiheessa et ei enää henki kulje moisessa juoksemisessa...

Ja vielä neljäs ukko: Alue oli merkattu vinoon, ja mie en sitä huomannu heti, lähetin koiran suoraan ja helkkarin hyvän suoran ja syvän piston tekikin mutta ei ukkoa löytynyt. Sit vasta huomasin et alueen merkki oli paljon taaempana missä keskilinjan loppuraja, joten taas jouduin laittamaan Tessan taaksepäin työskentelemään, ja hyvin löytyikin sitten ukko. Ilmaisun kanssa oli pientä säätöä. Tessa oli ihan puhki poikki jo. Oli ottanu irtorullan, mut sit oli alkanu etsimään jo namia maalimieheltä, sit oli ottanu kiintorullan, ja taas nuuskutellut, ja sit viimein otti irtorullan ja toi, näytölle päästin vapaalla liinalla.

Oikein hieno reeni taas kaiken kaikkiaan vaikka noita kämmejä joskus tuleekin, niin niistähän sitä vaan oppii :)

Huomenna tuloo kaveri kyläilemään, ja treenin täyteinen päivä taas tiedossa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.