IRC-Galleria

Tottista ja purujaKeskiviikko 01.08.2007 00:59

Saija ja Lulu tuli käymään päivällä. Kaffeteltiin ja sittnepä lähdettiinkin tottistelemaan kentälle. Tessalle otin kaik kisaliikkeet, ja hitsin hyvin meni :) Hyppynoudossa kokeilin yhtä kikkaa jotta ei osuisi esteeseen, kun tuppaa vielä silloin tällöin kolauttelemaan sitä. Mut kävikin päinvastoin ja Tessa hyppäsi päin estettä... No otettiin uusiksi ja sit onnistui jo paremmin.

Rialle keskityin siihen suoruuteen, ja huomasin että leirillä saadut ohjeet on jo nyt poikunut tuloksia, eli seuraaminen oli jo lähes täydellistä. Istumaan menossa hidasteli aluksi jostain syystä, mutta muuten ok. Luoksetulossa on alkanut jostain syystä tarjoamaan suoraan sivulle tai sitten vinoon tulemista, joten sitä päikkailtiin myös. Otin myös noutoja treenin lopuksi.

Lululle tehtiin seuraamisen tehotreeni, ja toivotaan että vinkit tuottavan tulosta jatkossa.

Loppuun otettiin vielä näyttelytreeniä sunnuntaita varten.

Siitä suunnattiin huoltikalle kaffelle ja sit mentiinkin toiselle kentälle. Saija lähti kuunteluoppilaaksi mein purutreeneihin. Rialla meni oikein hienosti treeni, mutta kun mie ite oon vaan niiiiiin käsi tuossa hommassa. Kun pitäis muistaa viisi asiaa yhtäaikaa mielessä ja vielä tehdä ne, niin ei mulla vaan vielä onnistu. Mutta oikein rohkaisevia kommentteja sain itseäni seka Riaa koskien. Sanoi maalimies että ei Ria mikään maailman rohkein koira ole, mutta erittäin hyvin työstettävissä, ja se on positiivista kuulla kun tytyllä kuitenkin ikää vasta 14kk. Mutta kehijakin saatiin ihan kivasti :) Kunhan mie opin tuossa lajissa käsittelemään koiraa ja ohjaamaan, niin hyvä tulee :D


Sain tänään ostettua Rotille uuden pohjalootan, pysyvätpähän sitten omassa kopissaan :)
Auton vein äsken tuohon korjaamon pihaan, huomenna kattoo sitä jotta mikä fiestassa tällä kertaa mättää :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.