IRC-Galleria

HakutreenitTiistai 21.08.2007 01:03

Tessula pääsi taas tänään töihin :)

Eka ukko: Etukulmassa, pusikon takana. Hyvin Tessa irtaantui, mutta ukkoa ei löytynyt. Ilma oli siesova... Usean kerran jouduin lähettämään, ja sitten viimein löytyi. Ilmaisu ja näyttö meni hienosti. Tyytyväinen olin että vaikka tosi monesti jousuin vaan lähettämään, niin jaksoi kuitenkin edetä ja etsiä.
Toka ukko: Toisessa etukulmassa takarajalla. Hyvin otti Tessa hajun ja löysi. Ilmaisu ja näyttö meni hyvin.
Kolmas ukko: Tosi vaikea.. Vaikka ukko oli vaan puskan takana, niin kun ei saa hajua, niin ei saa... Moneen otteeseen taas lähetettiin, ja sitten suoraan eteneminen tuli ongelmaksi, aina lähti tosi vinoon jompaan kumpaan suuntaan, ei missään nimessä sinne missä ukko oli :D Mutta löytyihän se viimein. Ilmaisu ok, oli tiputtanut maalimiehen luona rullan kerran, mutta sitten oli jo onnistunut. Näyttö meni myös hyvin.
Neljäs ukko: Umpipiilossa takakulmassa. Tessa oli jo tosi väsy hirmuisesta juoksentelusta, että ei enää olisi jaksanut lähteä. Ja kun lähti, niin meni tosi vinoon... Juoksenteli ja etsi, ja löytyminen oli tosi vaikeaa. No, viimein taas tärppäsi, ilmaisu ja näyttö meni hyvin.
Loppuun piti saada vielä joku kiva juttu kun toinen oli niin väsyksissä, niin otettiin viides ukko, joka oli puolipako ja suora palkka :)

Loppupeleissä kuitenkin hyvä treeni :)

Päivällä kävin laattoja kattelemassa, ja hirmuisesti hyviä vaihtoehtoja löytyikin, kauhee valinnan vaikeus. Saija ja Lulukin taas kävi kyläilemässä ennen treenejä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.