IRC-Galleria

DobberikoulutusSunnuntai 26.08.2007 17:56

Tessalle keskityin noutoihin tänään. Yritin saada varmemmaksi sen otteen siitä kapulasta, kun tahtoo pureskella sitä. Sain palkkailtua oikeeseen aikaan muutamia kertoja. Perus treenin otin sit myöskin.
Rialle keskityin seuraamiseen enimmäkseen, ja hienostihan se menee. Sekä perustreeni päälle myös.

Sit lopuksi otettiin taas ihmisryhmää molemmille taasen omin maustein. Yhdellä henkilöllä oli sankko kiviä puolillaan kädessä ja kolisutteli sitä. Välillä sankko lenteli sinne tänne ja välillä ihmiset kiljahteli ym hassua. Tessa katteli vähän kummissaan ennen ryhmään menoa että mikäs juttu nyt on, mut ryhmässä ollessa ei mitään ongelmaa, kontakti piti.
Rialle tottakai sama koettelemus, ja alku oli pientä ihmettelyä ja kontakti puuttui, Ria vaan tuli vierellä. Mut sit löytyihän se kontakti viimein ku huomasi et ei tässä mitään tapahdu, nää ihmiset on vaan jotenkin sekoja :D Sit sumputettiin Ria niin et Ria oli sivulla ja ihmiset tuli ihan kiinni meihin mein ympärillä.

Oikein hienosti meni treenit.

Jouduin lähtemään ajoissa pois kun eno tuli noita ovenkarmeja tänään asentamaan. Oli siinäkin oma hommansa kun tää talon rakenne nyt on mikä on :D Mutta oikein hyvä tuli lopputuloksesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.