IRC-Galleria

Treeniä, hakua ja tottistaTiistai 28.08.2007 16:43

Eilen oli hakuharjoitukset, ja niin se vaan on että taas vaihteeksi takapakkia on otettu...
Otettiin treeni kiintorullalla.
Kaksi ekaa ukkoa oli valmiina piilossa, ja otettiin molemmilla haamu alussa ennenkuin kummallekaan lähetin, eli muistikuvalla treenattiin.
Eka ukko: Tessa muisti että siellä se ukko on ja lähti innolla. Ukko oli ison risukasan takana joka muodosti ikäänkuin vallin koiran eteen. Tessa ei edennyt vallin vaakse, vaan suihkaisi sen edestä takaisin. Lähetin uudelleen ja eteni, mutta sitten ottikin hajun jonkin matkan päässä olevasta umpipiilosta jossa ei ollut ukkoa. Meni sinne, haukahti, kielsin ja sitten otti kiintorullan ja ilmaisi piilon. Eli Tessan ensimmäinen virheilmaisu tapahtui. No, mentiin näytölle ja koira etsi ukkoa piilsta, vaan kun ei löytynyt niin sanoin vain höpöhöpö ja takaisin alkuun. Otettiin toiselle puolelle lähetys.
Toka ukko eteni ihan ok. Mutta kun tuo mein rullapanta on aivan paska, se oli kierähtänyt koiran niskan puolelle ja maalimies yritti auttaa rullan kanssa, mutta eihän Tessa apua ota maalimieheltä ja sai temmottua rullan suuhun. Näytölle mentiin ihan hyvin.
Palattiin ukkoon yksi. Viimein eteni vallin taakse ja ilmaisi ihan ok, vaikka taas pannan kanssa olikin ongelmia. Näyttö meni ihan hyvin.
Kolmas ja neljäs ukko lähti piiloihin niin että Tessa näki.
Kolmas ukko. Tessa eteni oikein mallikkaasti, mutta tyynestä ilmasta johtuen ei sitten hajua saanut, ja vasta kolmannella lähetyksellä löytyi ukko. Ilmaisu ja näyttö meni hyvin.
Neljäs ukko. Ylämäessä. Tessa sai hajun hyvin kun mäeltä kävi pieni tuulen vire. Eteni ukolle hyvin, ilmaisi rullalla hyvin ja näyttö oli perfekto.

Eli mitä tästä opimme... Miun on jotenkin operoitava tuo rullapanta ennekuin sillä voi seuraavan kerran mitään tehdä. Se vaan sekoittaa koiraa ennestään kun ukon löydyttyä pitää vielä etsiä se rullakin sieltä niskan takaa, ei hyvä, ei todellakaan. Eteneminen on nyt ihan hyvällä mallilla jo, mutta ukon löytyminen ja itse etsiminen takkuaa. Palataan taas taaksepäin niin että suoraa palkkaa siitä löytämisestä ja vahvistetaan sitä maalimiehen roolia, ei ilmaisua. Kun kerran tuo valeilmaisukin nyt tuli kuvioon.

Saija ja Lulu jäi yöksi meille ja tänään aamulla käytiin tottistelemassa kentällä, jonne Tuijakin tuli ihmisryhmään mukaan ja Narsonia treenaamaan.. Lulu paikalla makuuseen ja Tessan kanssa tein koko treenin. Ja hyvinhän se mamma pelittää. tuota malttia vaan pitäisi harjoitella.
Rialle myöskin perustreeni, sekä noutoja. Ihan kivältahan se rupeaa jo näyttämään tuo Ripsun työskentely.
Lulua treenattiin bh:seen, ja miun silmään näyttää jo tosi hyvälle, pari pientä ongelma kohtaa toki löytyy, mutta nopeesti nekin siitä sutviutuu.

Tottistelun jälkeen lähettiin kaik kaffelle ja turistiin muita mukavia. Saija lähtikin siitä sitten kotiin ajelemaan ja Tuijan kanssa käytiin lemmikkien hautuumaalla. Silmät väkisinkin siellä vetistyy, ei mahda mitään :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.