IRC-Galleria

DobberikoulutusSunnuntai 16.09.2007 18:37

Tänään olikin ihan mielenkiintoinen treenipäivä, Tessan osalta lähinnä.
Saija ja Lulu oli treenaamassa kentän toisella puolen, ja otin Tessan kanssa normaalisti seuraamista. No, yhtäkkiä Tessa sinkoaa Saijan heittämän pallon perään, ei kuule mitään, antoi Lulullekin kyytiä siinä samalla. Mie karjuin naama punaisena, ja sai kyllä Tessa huomata ettei mamma ollut kovin tyytyväinen moiseen käyttäytymiseen. Ja vielä lisäksi Tessa alkoi sitten mulle pottuilemaan siinä kun komensin sitä, ja loppuhan moisesta oli tehtävä.
No treeniä jatkettiin normaalisti, ja Tessakin toimi taas kuin unelma. Noutoja otettiin lopuksi, ja hyppynoudon jälkeen Tessa tiputti kapulan miun jalkoihin ennen lupaa. Vaadin nostamaan sen, ja silloin taas alkoi komentaminen. Ja taas oli tehtävä loppu moisesta. Treeni vietiin loppuun asti, ja jälleen toimi oikein hyvin. Sit autoon ja Ripsun kanssa touhuamaan.
Rialle otin perus jutut, sekä noutoja. Nyt luovutus asento on jo tiivis. Otettiin myös hyppynoutoa. Lopuksi harjoiteltiin vielä metrin estettä hyppimään. Kivasti meni :)

Sitten loppuun otettiin Tessalle kunnon treeni. Sain tarkat ohjeet miten toimia, ja eikun hommiin. Tarkoituksena oli että mulla on Tessa pitkässä liinassa, että pidän ihan liinan päästä kiinni ja tehdään seuraamista niin, että Saija ja Lulu oli palloa viskomassa, sekä pari muuta treenikaveria heitteli palloja Tessan nenän edessä. Aika alku vaiheessa Tessa lähti pallon perään, karjaisin EI, ja ei ollut vaikutusta, ja sittenpä liinan mitta loppuikin ja tuli kunnon rysäys liinasta. Sitten Tessa tuli itse takaisin miun luo ja taas seuraamista. Ja pysyi hollilla. Pariin kertaan jäi kattelemaan lenteleviä palloja, mut pysyi mukana, ja loppuun vielä pakalla makuuta lentelevien pallojen lomassa. Eli ei siihen tänään tarvittu ku yksi kunnon rysäys, niin asia meni perille, tänään..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.