IRC-Galleria

Dobberitreenit, palloiluaSunnuntai 23.09.2007 17:08

Dobberikoulutukseen taas normaalisti tänään :) Ei kyllä hirveesti ollu porukkaa tänään kentällä.
Namit jätin kaik kotiin tarkoituksella ja otettiin treenaamista kahden pallon avulla. Ja ihan yllättävän hyvin toimi, vaikka kuvittelin Tessan mahdollisesti kuumuvan, mutta eipä juuri. Ihan säpäkästi se toimi niinkuin ennenkin. Ensin vaan palloteltiin kentällä ja harjoiteltiin irrotuksia ja nopeita maahanmenoja. Sitten seuraamisia. Liikkeestä istumiset ja maahanmenot. En vieny liikkeitä loppuun asti vaan palkkasin heittämällä pallon ennenkuin palasin koiran luo. Tavallaan tää oli myös treeni siihen et Tessa oikeesti nyt taas palaa maanpinnalle et tottelemalla ne pallot lentelee, kun viime sunnuntaina nyt oli vähän omalaatuinen treeni :D

Sitten Ripsukka. Samaan tapaan palloteltiin Riankin kanssa. Sitten harjoteltiin A-estettä. Riahan on jo innolla mennyt ihan matalan esteen ja tänään korotettiin vähän. No, Riahan meni ja loikkasi niin kovin ettei jalat toisella puolen edes osunut esteeseen ja hujahti vaan yli. Aattelin et nyt se säikähti tai jotain, mut ei, leikittiin ja sit uusiksi, ja yhtä lennikkaasti mentiin taas. No, kolmannella kerralla sitten jo oli vähän hillitympi että osui jalat jo toisellekin puolelle :D Sitten suraamiset, maahan ja istumaan menot ymym, ja oikein hyvin meni.

Kävin tallomassa Rialle sen peltojäljen, tasan 100 askelta. Ensin suora pätkä, kulma vasemmalle, kulma oikealle, kulma oikealle ja kaarros vasemmalle ja kulma vasemmalle. Kulmia ei siis oo koskaan otettu peltojäljellä. Ria lähti jäljelle taas aikas innokkaasti, joten alku suora meni aikalailla toppuutellessa vauhtia ja tarkkuutta harjoitellessa. Ihanyllättävän hyvin saatiin rytmi touhuun. Kulmasta mentiin yli, kun en huomannu missä se meni ennekuin oltiin jo yli. Ohjasin takaisin kulmaan ja siitä taas eteenpäin. Seuraava kulma meni paremmin, Ria otti sen ihan itse. Seuraavakin kulma meni ihan suht hyvin, yhden jäljen jätti tosin tarkistamassa kun oikaisi pikkuisen. Ja jää meillä nyt muutenkin jälki sieltä toinen täältä tarkistamatta välillä. Kaari meni ihan ok ja viimeinen kulma tarkasti. Intoa riittää ja vauhtiakin jos ei toppuuttelisi koko ajan..

Sitten otin lopuksi vielä Tessan kentälle. Tehtiin noutoja ja eteenmenoja. Ekan kerran kun palkkasin noudosta pallolla, ei enää olis kiinnostanu mennä toisen kerran kapulalle, mut viimein meni. Ja myönnetään et pallolla palkatessa nouto on paljon parempi ku namilla. Hyppynouto ja estenouto meni oikein hienosti.

Lopulta eteenmenoa maahanmenon kanssa. Olinkin ovela ja laitoin pallon lähinäkytään purkkiin, että jos ei tottele maahanmeno käskyä, ei pääse palloonkaan käsiksi. Ja se toimi :D Nyt harjoitellaan kovin sitä että kun menee maahan, että ei heti maahanmenon jälkeen sinkoa pallolle, vaan odottaa kunnes minä olen vieressä ja annan luvan. Kolme toistoa otettiin maahanmenolla ja alkoihan se jo vähän toimiakin, ja viimoinen suoraan pallolle :)


Aamulla maalasin taas yhden kerroksen kattoon, ja kohta jatkan seuraavalla kerroksella. Ja sit tarkoituksena olisi kitata huo kiviseinä ja JOS se kuivuu nopsaan, niin sit maalatakin. Maalaaminen tosin voip jäädä huomiselle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.