IRC-Galleria

Touhua paljonLauantai 06.10.2007 23:26

Tänään aamusella käyttökoirien jälkikokeeseen. Olin lupautunu henkilöryhmään pyörimään. Ei sit osannu laittaa riittävästi vaatetta päälle, kylymä tuli. Mut ihan mielenkiintoista siellä oli, ja jotenkin sain uutta luottamusta tuos Tessukan suhteen, et ei ne kaikkien muidenkaan koiran siellä kokeessa toimi, vaikka reeneissä toimisikin. Joten joskohan sitä joskus uskaltautuisi kisakentille häpäistymään :D

Kisoista kotio siistiytymään ja sit asiakastapaamiseen. Kohde oli tosi mielenkiintoinen, pohjaratkaisuiltaan varsinkin, ja tekemistä varmasti riittää. Jännittää aika kovin saanko aikaiseksi asiakkaalle mieluisen suunnitelman.

Asiakkaan luota suoraan paltojälkeä tekemään Rian kanssa taas pitkästä aikaa (Ria oli siis mukana asiakkaan luona :D) Ja jäljeksi tein jotain 70 askelta, kahdella kulmalla. Tänään annoin Rian jäljestää rauhassa, eli kokeilin miten onnistuu itsenäisesti ilman nyppimisiä Yllättävän hyvin piti vauhdin hiljaisena ja lähestulkoon kaikki jäljet tarkisti. Jos jonkun jätti väliin, niin silloin nyppäsin aika kovin että tarkkaavaisuutta peliin, nyt :D Ja siis tosi hyvin jäljesti ilman nyppimista, kulmatkin otti aivan itsenäisesti ilman mitään apuja, eikä menny edes yli. Yllätti miutkin, ku en edes huomannu kulman olevan jo siinä ja koira poikkeaa suoralta. Onneksi en nyppiny siinä. Eli oikeen mainiosti meni. Ajattelin josko vielä tänä syksynä uskaltaisi esineitäkin laittaa jäljelle.

Jäljeltä suoraan äiteen luokse käymään, siellä oli tuoretta lanttukukkoa tarjolla, nam :) Nyt kotona, ja Saija tulookin kohta tänne :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.