IRC-Galleria

Touhua päivän täydeltäLauantai 13.10.2007 22:32

Aamulla heräsin jo puol kaheksalta. Ysiltä starttasin koirien kans kentälle. Tessalle otin vain eteenmeno treeniä. Ilman palloa, pallon kanssa, maahanmenolla ja ilman. Eteenmeno on edelleenkin se mikä meil eniten tökkii. Mut parempaan päin koko ajan kuitnekin menossa.
Rialle otin noutoja. Tasamaa, hyppy ja A-este. Kaikissa noudot meni tosi hyvin :) Ja loppuun eteenmeno treeni pallolle.

Kävin vielä lopuksi kentän laitaan tallaamassa jäljen, 100 askelta, kaksi kulmaa ja yksi esine. Ei ehkä ollut järkevää tehdä tänään, en tiiä.. Maa oli kuurassa, niin en tiiä liekö se vaikuttanut, mut jäljet ei selvästikään haissut niin voimakkaasti, mutta namit jäljillä kyllä maistui. Kulmat meni hyvin, ja esineen ilmaisu ok. Kun Ria oli esineen kohdalla ja selkeesti rekisteröi sen, käskin maahan, ja siinä pysyi, ei yrittänytkään rynniä esineelle ottamaan sitä suuhun.

Kentältä menin porukoille, kahviteltiin ja sit lähettiin äiskän kanssa kaupungilla käymään. Ja takas tultua syötiin ja taas kaffeteltiin. Kotona oli puol neljän paikkeilla, ja saman tien aloin siivoamaan kämppää. Tuota remppa roinaa on kyllä ihan kauheesti, mut nyt sain kaiken kasattua yhteen "romunurkkaan" ja muutoin paikat siistiksi, viimein :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.