IRC-Galleria

Reissusta kotiintuneenaLauantai 27.10.2007 01:45

Huhhei vaan oli rankka reissu, viimein kotona.

Eli torstaina lähin molempien koirien kanssa 12 aikaan päivällä ajelemaan kohti leppävirtaa. Kävin Saijan myymälällä shoppailemassa ja muutenkin turisemassa mukavia. Muutama tunteroinen siinä vierähtikin, ja sit tuli kiirus lähteä ennen pimeän tuloa ajamaan.

Seuraavaksi nokka kohti mikkeliä, Ramboa ja omistajiaan moikkaamaan. Kiitokset Reetta kestityksestä ja yöpaikasta :) Oli todella mukava nähdä :)

Tänään aamulla sitten lähdin mikkelistä jo puol 9 aamulla liikenteeseen. Seuraavaksi riihimäelle :) Käytiin Rian kasvattajaa moikkaamassa ja pieniä pentusia rutistelemassa, ja voi luoja että osasivat olla suloisia :))

Ja siitä sitten seuraavaksi hyvinkäälle, Tessan sulhon toista omistajaa moikkaamaan, ja Tessaa näyttämään hänelle. Käytiin kentällä vähän reenimässä ja sitten kahvittelemassa. Ja tämänkin omistajan siunaus pentusille saatiin :) Eli pentue todellakin on tulossa :D

Lähdin hyvinkäältä ajelemaan klo 16 lappeenrannan kautta kotiin päin. Pysähdyin matkalla vain lappeenrannassa ja kiteellä, ja äsken västä tulin kotio..

Todella rankka ja uuvuttava reissu, ei millään meinannu silmät pysyä auki enää loppumatkasta, mutta sinnitellen, ja vuoronperään puhelimessa höpöttäen ja vuoroin tupakkia vetäen päästiin viimein kotiin :)

Ja eikun nukkumaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.