IRC-Galleria

TreeniäSunnuntai 28.10.2007 19:46

Arvata saattaa kuka oli tuntia etuajassa dobberikoulutuksessa tänään.. Ja lähdin vielä siihenkin nähden ajoissa että kerkiän jälen tallaamaan ennenkuin kenttä on porukkaa tulvillaan. Joo, kerkisin hyvinkin tehdä vaikka mitä :D

Ria oli vaan mukana tottistelussa. Eli ensin tallasin peltojäljen. Varmaan lähelle 150 askelta, siellä täällä namittomia kohtia ja kaksi esinettä. Kulmia ei ollut nyt yhtään. Oikeen hyvin meni namiosioilla, mutta namittomilla vauhti alkoi selkeästi kovenemaan. Esineen ilmaisut meni oikein hyvin, ja nyt Ria luultavimmin hoksasi, ite kun tein aluksi niin kuin muut neuvoi, eikä niin kuin itestä tuntui parhaalle. Ja nyt sitten tein oman pään mukaan, ja toimi :)

Tottistelussa otin moneen otteeseen noutoja tasamaalla, hypyllä ja esteellä. Estenoudot menee jo niinkin hyvin että saan seisoa paikallani kun Ria menee hakemaan kapulaa, eli ei tarvia mennä enää vastaan varmistamaan takaisin tuloa. Pari kertaa meno matkalla yritti ohittaa hyppyä, mut ei onneksi saavuttanut sillä mitään. Eteenmenoa treenattiin myös kovasti.

Saijan kans nopsaan kahveelle miun luo ja eikun Tesun kanssa hakuilemaan. Ja se on muuten kumma että taas toimii kuin ei mitään. No, semmostahan se on.

Tänään oli kaistoja, ja Tessa eteni kivasti ja melkeen suoraankin. Ukot löytyi ja ilmaisut meni oikeen hyvin irtorullalla. Ja näytöt myöskin. En ehken jaksa niin tarkkaa hakutreeni päiväkirjaa pitää enää, kun treenaillaan vaan omaksi iloksi enää, ilman mitään tavoitteita...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.