IRC-Galleria

TreeniäLauantai 10.11.2007 00:27

Ripsun kanssa taas vaihteeksi purutreeniä ja tottista. Tottis on kyllä todella hyvällä mallilla, mutta purut oli kyllä NIIIIIN pohjanoteeraus tänään ettei tosikaan...

Ihan ihmeellistä pärräämistä ja punomista ja häsläämistä.. Palaute: Vartiointi on todella hyvä, tiivis, maalimiestä painostava. Hallinta hyvällä mallilla, ja Ria rauhoittuu hyvin seuraamisessa vaikka maalimies antaisi ärsykkeitä. Mutta sitten se pohjanoteeraus.. Purusta ei meinannut tänään tulla mitään. Vajaa ote, kauheeta punomista ja mälläämistä, ja hiha ei meinaa suussa pysyä ja se aiheuttaa vaan lisää mälläämistä ja punomista, ja mulla oli hermo palaa siihen touhuun :D Mutta edelleen olen liian kiltti... Tosin en rupeakaan kyllä koiraa treenaamaan niin kuin sanotaan, vaan niin kuin parhaalle tuntuu, jos sitten olen liian kiltti ja homma ei sen takia toimi, niin sitten ei treenata.

Mutta oli kyllä varmaan kaikkien aikojen katastrofaalisin treeni tänään, ei voi muuta sanoa. Puhuttiin tauostakin, ja jos tauolle jäädään, niin omasta tahdostani tehdään sitten pidempi tauko. Ei se kuukauden tauko anna muuta kun motivaatiota, puoli vuotta - vuosi, kerkiää aikuistumaan ja kasvamaan henkisesti.

Mutta vielä parit treenit katsotaan ja päätetään tauosta sitten myöhemmin.

Tessalla alkoi tänään kiima :D Eli reissua sulhon luo odotellessa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.