IRC-Galleria

PohdiskeluaTiistai 13.11.2007 12:01

Kauheestippa ajatukset pysyy koulujutuissa juu :D
Tesun mahdollisille vauvoille alkaa nimet jo olla kunnossa. Tänään soitin elukka lekurille ja varasin ajan progeja varten. Ajattelin nyt ottaa varman päälle, koska jos nyt ei tärppää, niin sit ei enää tule toista mahdollisuutta. En halua pennuttaa Tessaa enää 6 vuotiaana. Joten nyt on peukut ja varpaat ristissä jotta onnistuisi :)

Mielenkiinnolla ootan mitä tuloo, vai tulooko mitään. Toiveissahan on maailman parhaat pentuset, mutta on vähän ehkä liioiteltuja nää toiveet. Tessan edellinen pentue on ihan lupaava, mutta luonnetta osalla pennuista saisi olla enempi ja viettiä. Osalla sitä onkin ihan kivasti. Ulkonäkö ei ole niin justiinsa tulevalla, vaikka luultavasti ihan nättejä lapsia on odotettavissakin, ja nyt sitä luonnettakin saisi mukaan tulla, mikäli Ripsua oon katellu. Eli Demonilla on ihan kiva jälkeläisnäyttö yhteen pentueeseen katsottuna. Koskaanhan ei tiedä mitä tulee. Terveyden puolesta on toiveet korkealla, edellisessä pentueessa kävi huonompi säkä lonkkien kanssa kun niitä c-lonkkia putkahteli, mut nykyisellä sulholla kivasti a-lonkkaa takana, niin toiveet on korkealla.

Oon hurmu ylpeä z-pentueen omistajiin aktiivisuudesta tutkituttaa koiriaan, ilman sitä tietoa olisi vaikea edetä :)

Tänään pääsee Tessunenkin tottistelemaan pitkästä aikaa, tosin uuden ohjaajan kanssa ekaa kertaa, katsotaas miten menee :D Lähinnä tarkoituksena opastaa tätä ohjaajaa koiran/dobberin koulutukseen, ja Tessuhan on varmaan paras opettaja :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.