IRC-Galleria

Reenitty taas onPerjantai 26.06.2009 00:26

Sunnuntaina kävin dobberitreeneissä, en enään muista tarkalleen mitä tehtiin, Ria että Jykä oli kuitenkin mukana menossa. Jykälle ainakin noutoja tein, tasamaa ja hyppy.

Tiistaina josepan tottiksiin, siellä oli vain Jykä mukana. Jääviä tehtiin ja sitten noutoja. Hypyllä (matala) Jykä tuli vähän hutiloiden takaisin päin ja kompuroi niin hienosti että takajalka jäi esteen väärälle puolen, ulahti ja roikotti jalkaa. Hetken tutkailin ja kävelytin eikä enää sattunut. Otettiin hyppy uudelleen ja ei kolissut enää :)

Keskiviikkona peltojälkeä ja puruja ja vähän tottistakin. Pellolla Rialle tein 750 askelta, neljä esinettä. Tarkkuus on kärsinyt namittomuudesta, mutta ei voi mitään.. Hyvin ilmaisi kaikki esineet. Jykälle noin 400 askelta, neljä esinettä, namien kera ajaa hyvin jälkeä muttei syö kuin kasat, namittomat alueet jäljestää jotenkuten, mutta selkeästi on hämillään jotta missä se miun ruokajälki meneekään...

Puruissa ensin tein pienet tottikset, ihan perushuttua. Jykälle tehtiin nyt tauon jälkeen vähän vahvistustreeniä, ensin vain äijän karkotusta ja toisella kiekalla tyynyn kanssa saalista, hyvin meni :)
Rialle kans pienen tauon jälkeen toiveestani ihan saalis leikkiä, ja Riahan oli ihan piukeena mukana hommassa, tosi hyvin meni treeni.
Lopuksi tein vielä Jykälle henkilöryhmää, ja Rialle vähän ztp juttuja ekaa kertaa, ihmisryhmää ja tolpassa oloa, ei vaikuttaisi olevan normitilannetta kummempaa, joku kerta kunhan saadaan ihan vieras mies "tuomariksi" niin sitten olisi parempi verrata.

Tänään käytiin Rian kanssa metsäjäljellä, jäljen tekijä mursi kätensä oman koiransa jäljellä ja joutui lähtemään sairaalaan ennen Rian jälkeä. Löysin kuitenkin paikalle ja jälki meni oikein hyvin. Jäljen lopetus jäi vähän avoimeksi, sillä viisi keppiä Ria nosti, ja ne kaikki oli merkattujakin, mutta se viides oli tien reunassa, ja yritin lähettää Riaa tien yli jatkamaan. Yksinkertaisesti tien yli ei mennyt jälkeä eikä tien kummassakaan reunassa, vainu veti tietä pitkin takaisin autolle. Nyt jäi avoimeksi jotta loppuiko jälki siihen, ja mentiinkö yhden kepin yli jossain välissä etten merkkiäkään huomannut, vai olisiko sittenkin jatkunut ja olisiko pitänyt ahkerammin etsiä. Vai olisko jäljen tekijä unohtanut laittaa kuudennen kepin. Omaa epävarmuuttani en lähtenyt enää etsittämään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.