IRC-Galleria

TreeniäSunnuntai 02.08.2009 21:12

Keskiviikkona oli purut, laitettiin vähän uusia oppeja käytäntöön, pääasiassa keskityttiin nyt Rian hallintaan. Ja hallintahan vaikutti jo huisisti paremmalle kuin viikko sitten :) Paljon oppia pitää vielä saada lihasmuistiin tallennettua, päässäni tiedän miten jokin pitäisi tehdä, mutta kroppa tekee ihan toisin :D Oppia ikä kaikki. Jykkikselläkin oli kiva treeni, alkaa pojan vietti tosiaan jo nousemaan, turhaumaa tulee jo niin paljon että tekisi mieli äippää käydä vähän möyhäisemässä :D Pääasia että vietti nousee, ja nyt kun päräytetään hallintaa päälle, niin toivottavasti hyvä tulee. Hallintaahan poijjalle ei olla vielä puruissa otettu ihan sen vuoksi että saataisi ensin vietit kaakkoon. Mutta nyt muuttuu ääni kellossa, odotan innolla :)

Torstaina metsäjälkeä Rian kanssa. Kauhian kuuma päivä, ja aamusella Ripsu oli oksentanut ruokansa, niin tehtiin ihan vain 500m jälki neljällä kepillä. Marjastajat olivan antaneet oman haasteensa jäljelle, mutta onneksi koira itse paljasti työskentelyllään jäljen harhaksi ja pääsin korjaamaan, muutoin oltaisi vain menty väärään. Yksi keppi meinasi jäädä, se oli juuri harhan kanssa risteyksessä, muutoin oikein hyvää työtä.

Tänään dobberitreeneissä taas porukkaa sankoin joukoin, oli meitä siellä kaksi ihmistä ja neljä koiraa. Ripulle seuraamista ja nopeuden muutoksia, alussa meinasi hieman vinottaa, onneksi appari sanoi heti ja päästiin työstämään asioita joita en itse huomaa. Jäävissä ei mitään ongelmaa, ihan mielettömän nopeasti Ria suoritti kaikki asennot, BUENO! Ja luosetulo edelleen suora :) Toiselle kierroksella tein noutoja, kapulan ottamista uudella tekniikalla, ja nyt toimii jo pidemmällä matkalla sekä esteen kera. Nouto saisi olla nopeampaa, sitä vielä työsketään. Eteenlähetys meni täysin nappiin, koira ei nähnyt palkkaa ollenkaan, utta SE LUOTTI vihdoin ja viimein siihen että siellä se on! Mahtista :)

Jykkikselle seuraamista, suora se on, kontakti häröää välillä hiukan. Jäävät oli superia, istuminen ensin apparin kanssa, tosin liike oli niin nopea ettei appari edes ehtinyt pakoitteineen mukaan :) Maahanmeno olisi saanut olla hitusen nopeampi, kolmannella yrittämällä sitten jo olikin. Paikallamakuu häiriön alla, edelleen mulla varmistin liina.. se pysyi kyllä jopa häiriökoiran luoksetulossa, mutta mikä siinä on että mie en luota siihen niin että osaisi irti treenata makuuta.. Ens viikolla pakko kokeilla, josko sitä luottaisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.