IRC-Galleria

On taas treenattu enempi ja vähempiTorstai 10.09.2009 18:41

Lauantaina oli purut, Perus vietinvaihtoa ja nostatusta molemmille, ihan ok reenit. Nyt jäi purut koko ryhmältämme kolmeksi viikoksi tauolle, ei haittaa, ehtii vähän muutakin touhuamaan välillä.

Maanantaina pellolle Rian kanssa, annoin vanheta vain noin tunnin, mikä selkeästi oli liian vähän. Tuuli levitti jälkeä ja jäljestys oli epätarkkaa. Pituutta oli ehken se 600 askelta. Esineet ok.

Tiistaina Rian kanssa tottista. Tosi hyvällä mallilla. Paikkamakuuta kahteen otteeseen, eka kerta samoin kuin ed. kerralla vika treeni, eli seisoin koiran vieressä, en koskenut, ja pysyi. Ja nyt toisella kerralla ekaa kertaa paikkamakuun uudelleen opetuksen jälkeen jätin koiran, menin piiloon, ja perkule se PYSYI!! Toivottavasti pysyy myös jatkossakin.
Liikkeet ok, hyppynoudossa kolisee esteeseen hieman.

Keskiviikkona Jykän kanssa tottista, kaikki kisaliikkeet, ja hitto se osaa jo hienosti noudotkin :) Estenoudossa käyn hihkaisemassa esteen yli ja näin varmistan että tulee samaa reittiä takaisin päin.
Tottisten jälkeen pellolle Rian kanssa, kaveri oli ennen tottiksia tallanut Rialle jäljen vanhenemaan. Kun viimein menin muiden peltojuttujen jälkeen suorittamaan, oli se saanut vanhentua 3h. Lähtö ok, jotain haahuilia ennen ekaa kulmaa jo. Kulmat vielä menetteli, yksi nappikulma koko jäljellä.. Esineiden kanssa oli ongelmia, kaksi ekaa merkkasi, muttei olisi halunnut ilmaista. Kolmannen ilmaisi hyvin. Todella kova tuulikin saattoi vaikuttaa, tai sitten koira vain oli paskalla tuulella, tiedä häntä, mutta jäljestys oli aika perseestä.

Torstaina metsäjälkeä ja esineruutua. Ruudusta toi kaksi esinettä tosi hiesnoti, kolmanteen jouduttiin tosissaan tekemään töitä, ei kai vaan saanut hajua, tai ei halunnut saada. Kaksi janaa, ekalla eteni puoleen väliin ja "otti jäljen" kuitenkaan jäljestämättä sen kummemmin. Saattoi olla harha, tai joku muu pöllöily. Uusi lähetys ja meni loppuun, kepin ilmaisu hyvä. Toinen jana perseestä, eteni 10m, mahdollinen harha pysäytti vauhdin, ei kuitenkaan lähtenyt jäljestämään.. Uutta lähetystä putkeen ja ei mene kuin 10m ja palaa takaisin. Oma hermo meinasi alkaa kiehumaan, ja sain koiran viimein janan päähän ja jäljellekin. Kepit ok.

Tänä iltana menen vielä pellolle motivointi treenin tekemään ja huomen aamuna uusia janoja..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.