IRC-Galleria

Treeniä ja hupia :)Lauantai 18.08.2007 23:41

Aamulla puol kymmeneltä koirien ja Tuijan ja Narsun kans mettään. Käytiin tallomassa Narsulle ja Rialle jäljet. Sitten Tesuselle pari ukkoa, maanantaina epäonnistuneeseen treenin piti saada paikkaus, ja sehän tulikin :)
Eka ukko n. 70m päässä keskilinjalta. Tessa eteni heti perille saakka, otti irtorullan hyvin ja näyttökin meni täydellisesti :D
Toka ukko: Tuija jatkoi eteenpäin suoraan ekalta paikalta ja sanoin että voi mennä vieläkin syvemmälle. No ku lähetin Tessan, ihmettelin että kylläpä kestää. Mutta suoraan oli menny ja toi kiintorullan mallikkaasti. Näytölle kun mentiin, niin huomasin et oli kaveri sit oikeestiedennyt :D Mitattiin matka pois tullessa, niin 110m :D Että ei ollu tänään etenemisen kanssa ongelmia :DD Ja kaikki muukin meni aivan täydellisesti :)

Sit käytiin tallomassa esineruutu. Tessalla nostatin neljä esinettä, ja mainiostihan ne nousikin :)
Rialla otin kolme esinettä, ja tällä kertaa otin ilman näyttämistä. Oli sopivasti vastatuuli, niin esineet haisi nenään, ja lähetys ja etsintä sujui loistavasti :D Tänään oli siis eka kerta kun ihan pimeänä lähetin Rian esineruutuun :)

Sitten jäljen kimppuun. Rialla oli n. 30m jana ja jälki oli ehkä reilu 500m. Yhdessä vaiheessa jälki meni tien reunaa pitkin, ja sitten tein sen "äimän" sinne, eli että jälki loppuukin, eli katoaa ja koiran tulee etsiä itse se jatko.
Janalle lähtö oli paras tähän mennessä koskaan, Ria lähti vauhdilla etenemään, mutta harmillisesti 2m ennen jälkeä pysähtyy ihmettelemään jotta missäs se jälki nyt onkaan. Mutta nopsaan sitten löytyi. Kaikki 5 keppiä löytyi hienosti, kulmat ajoi super tarkasti, tien reuna jäljestys meni melko hyvin, kerran nosti päätään ja katteli tien toiselle laidalle, mutta pysyi jäljellä oikein. Äimänkin suoritti erittäin mallikkaasti, itsenäisesti taas laatikoi alueen ja etsi, ja hienosti löytyi. Ja itseeni olen erittäin tyytyväinen että osaan luottaa jo koiraan, mulla ei merkkejä ollu missään muualla paitsi janalla ja jäljen päässä. Ja kyllähän mie Riaan voin luottaa, on se vaan pirun taitava likka :)

Lopuksi sitten annettiin koirien rallata metsässä ja popsittiin mustikoita :)

Sit kiiruusti kotiin ja siistiytymään. Meil oli tänään mein jälkiryhmän kanssa grillausilta. Mentiin yhden treenikaverin luo, istuttiin useampi tunti terassilla ja syötiin hirveästi, ja oli muuten ihanaa ruokaa tehnyt talon emäntä :) Ja kahvittelut päälle. Mikäs sen mukavampaa kuin hyvässä seurassa istua ja turista koirajuttuja :)

Ihanata :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.