IRC-Galleria

JälkitreenitPerjantai 24.08.2007 00:07

Tein myös janaharjoituksia.

Jana 1: 15m pitkä, Ria lähti janalle hyvin, mut juuri ennen jälkeä alkoi haahuilemaan. Otin takaisin ja eikun uudelleen, sitten juostiin jäljen yli.. No, kolmas kerta toden sanoi ja sit onnistui, ja keppi oli palkkana n 20m janasta.

Jana 2: 20m pitkä, Janalle lähtö oli hyvä ja vauhdikas. Törmäsi jälkeen, mutta lähtipä ajamaan takajälkeä, ja ajoi niin kovasti että ei meinannut takaisin haluta edes tulla. No sitten hokasi itse vaihtaa suuntaa ja oikeassa suunnassa taas keppi palkkana.

Jana 3: 30m pitkä. Eteni janalla suht rauhallisesti, törmäsi jälkeen. Takajälki piti tarkistaa, mutta lähti kuitenkin ajamaan oikeaan suuntaan. Ja tästä jatkui mein jälki.

Jälki oli 850m pitkä, 7 keppiä, ja kulmia x määrä ja yksi terävä kulmakin tuli tehtyä. Metsä oli tosi helppoa kangasmetsää ja loppuvaiheessa tarvoin suon reunaa pitkin. Ria ajoi tosi tarkasti koko jäljen, vauhtia toki löytyy, mutta miun puolesta pitäköön tuon vauhdin, kun kuitenkin mie pysyn ihan hyvin perässä ja ne kepit sieltä löytyy hyvin. Kaikki kepithän ne nousikin. Suolla kadotti jäljen kerran, mutta nopsaan löysi oikean reitin. Jälkeä en merkannut ollenkaan, kuin janan ja viimoisen kepin paikan.

Kaikin puolin oikein hienosti meni reeni, ja oli mukava päästä kokeilemaan tuollainen pidempikin jälki pitkästä aikaa. Muutamat hirvikärpäset tuli kaivettua päästä, yök..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.