IRC-Galleria

Treeniä päivän täydeltäSunnuntai 07.10.2007 20:42

Aamulla mentiin Saijan kans dobberikoulutukseen.
Tessalle otin ihan pientä tuttua juttua alkuun. Sitten paneuduttiin noutoihin, eikä ollut mitään ongelmaa. Kerran vilkuili kapula suussa taas pallon kanssa kirmailevaa Lulua, mut toisesta kehotuksesta toi kapulan hyvin. Eteen meno otettiin tänään ekan kerran ilman palloa. Hyvin eteni, ehkä tosin vähän vinoon. Mutta maahan meno ei onnistunut. Tessa lähti maahan käskyn jälkeen tulemaan takaisin päin, ja ehkä 15m päässä vasta meni maate.. Otettiin sit toinen kerta, enkä antanu niin kauas edetä ja ku karjaisin maahan niin sitten meni.

Rialle otin alkuun kans ihan pientä tuttua kivaa. Ja Riankin kanssa paneuduttiin noutoihin. Ensin tasamaalla, ja oikein hyvin meni, jopa intoa noutoon oli tänään. Sitten tehtiin esteitä ihan pallon avulla, ja sitten hyppynouto matalammalla esteellä. Ja sehän onnistui todella hyvin. Ja viimein rohkaistuin, ja päätin et kyl se kapula varmaan jo voidaan yhdistää tuohon A-esteeseenkin. Heitin kapulan esteen yli, ja käskyllä Ria kiipesi perään. Menin esteen toiselle puolen ohjaamaan takaisin esteelle, ja niin se ipana vaan kiipesi kapulan kanssa esteen :D Otettiin pari toistoa, ja aivan mielettömän hyvin Ria hoksasi homman :) Parit eteenmenot myöskin harjoiteltiin :)

Tottiksen jälkeen syömään meille ja eikun hakutreeneihin.
Tessalle otin vain kolme ukkoa tänään.
Eka ukko: Etukulmassa perillä. Puolessa välin matkaa oli valepiilo. Lähetin, ja ekana tottakai Tessa menee valepiilolle ja ottaa virheilmaisun. Mentiin näytölle ja Tessa penkoi piiloa, mut ei ollu ukkoa ;) Takaisin keskilinjalle ja uusi lähetys ja sieltähän se ukko löytyikin. Ilmaisu ja näyttö meni oikein hienosti.

Toka ukko: Toisessa etukulmassa. Oli taas huono tuuli ja Tessa juoksi kaksi kertaa ukon yli. Kolmannnella lähetyksella hoksasi ukon olevan kuopassa josta oli jo juossut. Ilmaisu ja näyttö taasen mahtavasti.

Kolmas ukko: Jyrkässä alamäessä notkelman takana. Löytyi ekalla pistolla ja ilmaisu ja näyttö meni taaskin hienosti.

On kyllä tosi mahtavaa kun nuo ilmaisut on toiminu nyt todella mainiosti :) Maaston puolesta vois ollakin ihan kisakunnossa, mut tottiksen osalta on kyllä menny luotto tuohon koiraan.. Treeneissä toimii, kisoissa mamman jännittäessä ei.. Mut kunhan nyt tässä vaan treenaillaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.