IRC-Galleria

Kurja päiväTorstai 31.07.2008 01:31

Aamusta Saijan luo remppaa tekemään. Koirat telmusi pihalla. Mielenkiinnolla odotin iltapäivää kun Lulu menee uusintakuville selän ja lonkkien osalta.

Koirat tuli sisälle, Tessa vuotaa verta korvan takaa. Soitin lekurille ja samalla otan Tessan mukaan kun Luluakin käytetään. Parin tunnin aikana korva paisui kamalan kokoiseksi ja juureen muodostui kova pahka. Oma lekurimme oli lomalla.. Sijaislekuri veikkasi verikorvaa, ja jotta tikataan samantien, no päättii ottaa kuitenkin näytteen ensin josko onkin vain märkää, mutta mitään ei ruiskuun tullut. Joten ei onneksi verikorva. Ajeli korvakarvat pois, ja hampaan jälki näkyi. Antibioottikuuri ja kotiin. Siinä sentään selvittiin vain säikähdyksellä.

Mutta Lulun kuvia odotettiin sitten taas jokunen tovi, ja järkytys oli suuri... :( Reilu vuosi sitten näkyi selässä muutama pieni luupiikin alku, hyvin harmittomat sellaiset. Tämän päivän kuvien tarkoitus oli kartoittaa tämän hetkinen tilanne. Luupiikit olivat suurentuneet huomattavasti, aiheuttaneet silloittumia, ja Lululla todettiin spondyloosi nikamiin T9 ja L1. Kahdesta kohtaa nikamat luutuneet yhteen. Tämän järkyttävän uutisen jälkeen ei oikein osannut mitään ajatella, se selkeni, jottei Lululle ole pentuja tulossa nyt eikä koskaan, koska perinnöllistähän tuo on.

Ja jotkut vielä väittää ettei nuorelta koiralta tarvitse selkää kuvata, tässä se taas nähtiin, Lulu vasta 2vee...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.