IRC-Galleria

Jälkikisat JoensuuPerjantai 22.05.2009 10:47

Kisakausi on nyt sitten virallisesti avattu.
Eilen aamulla 8.30 olin kisapaikalla, ja ensimmäisessä parissa pääsin tottiksen suorittamaan. Alunperin osallistujia oli 25, jolloin 15 jäisi ilman maastopaikkaa, mutta määrä oli tippunut 17, joten "vain" 7 jää ilman maastopaikkaa. Taso ei todellakaan ollut paras mahdollinen, meilläkään, tyytyväinen kuitenkin on oltava kun maastoon päästiin. Ria totteli 83 pisteen edestä, muuten meni oikein hyvin, mutta eteenmeno nollille (10)pisteen arvoinen liike). Mie vaan en ymmärrä, kun mie olen koko talven ja kevään tehnyt suoraa palkkaa, kuinka se voi ennakoida... Eli Ria pinkaisi viiden metrin päähän maahan... Pieniä asentovinouksia siellä täällä myös.

Maastoon lähdettiin, ja hiukan jännitti edellispäivän diktaattorimeininkini janalla, jotta lähteekö koira laisinkaan, saati nostaakohan ainuttakaan keppiä.. Rialla oli oikein hyvä vire, ja janatyöskentely oli täydellinen, Ria eteni suoraan ja varmasti, ja löysi jäljen hetimmiten. Harmillinen takajälki kuitenkin, vaikka hyväntovin Ria tarkkaisi jälkeä janalla kumpaan suuntaan lähteä (6 pisteen tiputus) Kaikki kepit Ria nosti, mistä olin tietty supertyytyväinen :)

Esineruutu meni tosi huonosti, Ria oli tosi väsynyt jo. Eka lähetys ok, mutta koira ei löydä esinettä. Kaikki seuraavat lähetykset joudun antamaan "etsi" käskyn kahdesti, jopa kolmesti, mutta lähti. Kaksi esinettä Ria nosti, sitten loppui aika kun en meinannut koiraa saada enää metsään. Työskentelystä rokotti koiran haluttomuutta ja omaa mokaani, kun koira löytää esineen, sääntöjen mukaanhan saa huutaa että "hyvä", muistelin väärin ja huusin "täällä".. Se on luoksetulokutsu ja tuomari rokotti pisteitä, esineruudusta siis jäi huikeat 13 pistettä saamatta... Maastosta pisteitä 181p.

Eli yhteensä 264p ja 2. tulos, harmittaa se vaivainen 6 pistettä tosi paljon, sen kun olisi jostain saanut petrattua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.