IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oudot unetMaanantai 03.12.2007 13:54

Näimpä tuossa niin ihme unia taas ja paljon että haluan pistää niitä nyt ylös tähän. En tiedä miksi, mutta haluan vaan. Nämä ei ole sitten järjestyksessä, vaan laitan silleen kun muistan.

Eli, olin laivalla. Siellä oli kai yksi porilainen tyyppi joka on ihan mun tuttuni ja sitten joku tuntematon tyyppi. Hämärän peitossa on vähän mitä siellä laivalla tapahtui, mutta sitten olin menossa kotiin, ja nämä molemmat pojat oli jättäneet mun puhelimeeni semmosen ääniviestin. Molemmissa kerrottiin, että ei olla kiinnostuneita minusta ja että anteeksi, ei tästä tule mitään. Olin vähän tuohtunut ja ihmettelinkin sitä koska olin siinä unessa varattu.

Sitten olin meidän lukiossa. Kirjoitin esitelmää kissoista siinä ulkona. Opettaja tuli siihen, ja mä kysyin että koska tämän esitelmän pitäis olla valmis. Se sanoi että 30. päivä. Olin ihan että no mitä mä tätä nyt sitten vielä kirjotan. Vieressä oli urheilukenttä, josta lensi pallo lähelleni. Heitin sen takasin kentälle ja mut kutsuttiin sinne pelaamaan. Siellä oli joku mies, mallilta näyttävä nainen ja muksu. Halusin tehdä siihen mieheen vaikutuksen ( =oD ) ja niimpä päätin että kun se mies heittää pallon, minä saan sen ekana kiinni. Ja niin mun jalat alko mennä semmosta yliluonnollista vauhtia ja minä sen pallon sain. Hah. Heitettyäni pallon takasin miehelle menin hakemaan laukkuni ja esitelmäni, ja huomasin että mulla on nälkä. Kello oli jo puoli yksi, ja ruokailu oli alkanu kaheltatoista. No, menin ruokalaan kattomaan kuitenkin että olisko siellä ruokaa. Ei ollut. Harmitti. Poistuessani näin pojan, johon olin yläasteella ja vielä lukionkin puolella ihastunut kovasti, ja se katsoi mua jotenkin ihmeellisesti.
Ulkona noin kymmenen nuorta yritti nostaa itteään semmoseen umpinaiseen rekka-autoon semmosella nostolavalla. Lava ei jaksanut nostaa niitä ja sekös niitä kiukutti.

Sitten tuli Freddy Kruger, vai miten se nyt kirjotetaan. No se Freddy kuitenkin, kyllä te tiätte. Pari lukiolaistyttöä oli kiusaamassa yhtä hiljasempaa likkaa, kun Freddy ilmesty. Se hissu likka pääsi pakoon, ja Freddy alko ahistelemaan näitä pahiksia. Mä en nähnyt mitä tapahtui, mutta kuulin: "Hey girls. Let's make some new screams." Vähän niinkun leffassa. Ja sitten se huutaminen alkoi. Käsittääkseni poltti ne tytöt.
Seuraavaksi ihmeteltiin urheilukentän laidalta löydettyjä luurankoja. Siinä oli etsivä, joka alotti puhumaan: "I really would want..." ja kaikki odotti että se sanoo jotain rikokseen liittyvää. Mutta jatko kuului: "...some good kebab." Öö, okei. =oD

Että semmosta. Kyllä mä niitä unia kattelin enemmänkin, mutta nää tuli nyt ens hätään mieleen...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.