IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

I see youPerjantai 26.02.2010 18:39

Voi itku kun oli ihanaa eilen käydä kattomassa Avatar jo toisen kerran, ja kolme deenä tietty. Kyllä toi Scifi - fantasia - osasto leffoissa on se mun osasto. Kyllä niin täydellinen leffa tehty mun makuuni että mahtaakohan jäädä lempparikseni ikuisesti. Ja Leona Lewis - I see you...

Tänään on siivoiltu tässä taas ja illalla olis tiedossa sitten astetta jännempää kiekkoa. Fin - USA ja panoksena pääsy vuoden 2010 Vancouverin talviolympialaisten miesten jääkiekkofinaaliin. Sitä Olympiakultaa ja Suomen sekoamista odotellessa... (Yeah right mutta toivossahan on hyvä elää sano lapamato...)

Luntakin on tullut taas ihan tarpeeksi. Mitään järkeä tässä ei ole enää, kun ei lopu niin ei lopu.

Taas tämmönen lauantain tapanenLauantai 20.02.2010 21:03

Ja aika tylsää taas. Ei nyt oikeen talous anna periksi mihinkään kivaan, niin kotona vaan. Kävin tosin pikasesti kaupungilla ja kaupassa. Hui olkoon että siellä osaa olla kylmä.

Saas nähä vietänkö tämän illan / yön taas yksin. No, toisaalta...

No niin no niinLauantai 20.02.2010 00:58

Ihanata, ihanata. Hiihtoloma alkoi. Aamulla olin koulussa tekemässä ruokaa ja sitten kotiin, ja viikkoon ei tarvi koululle mennä.

Eipä tässä sitten ole tänään tullut juurikaan mitään tehtyä, huomenna sitten paremmin. Vaikka saa nähä tuleeko uni vielä pelin jälkeen, kun seiskalta aamulla pitäs nousta sitä kattomaan. Eli se on Fin - Ger ja Leijonat voittoon!!!

Huomenissa lisää

Moro...Torstai 18.02.2010 22:21

Kävin tänään sitten juttelemassa tuolla vastaanottoryhmässä mutta eipä siellä mitään erikoista ollu...
Nukkunu olen kans tänään ja nytten hoitelen noita marsuja tässä. Huomenna pitäs vielä mennä kouluun ja nousta kuudelta jo. Mutta sittenhän se alkaa hiihtoloma. Jipiiii.

Hope dies lastTorstai 18.02.2010 01:12

Tänääääään se sitten alkoi, Suomen Leijonien matka kohti Olympia-mitalia (kultaista, muuhan ei kelpaa). Ottelu menossa toista erää ja tilanne 2 - 1 Leijonille. =o)

Talvi tuntuu välillä hellittävän otettaan, ja nyt taas luvataan viikonlopuksi runsaasti lisää lunta. Huoh, EI ENÄÄ!

Huomenna olis mulla aika kattelemaan tätä mun mielenlaatuani ja että tarvinko mä taas jotakin lääkityksentapaista.

HihheiTiistai 16.02.2010 00:23

Somebody call 911. Tai jotain. Yöllä näky taas häröjä unia. Koulussa ei ollu taaskaan mitään erikoista, no jospa huomenna sitten. Tontsa on ollu illan kaverinsa luona ja kai se sieltä kohta tulee kotiin. Mun tarvii tehä eväät huomiseksi ja laittaa reppu valmiiksi eikä siinä sitten muuta kun pää tyynyyn ja kuudelta taas ylös. Ai niin, Helsingistä soitettiin, hang in there S.

Fire burningMaanantai 15.02.2010 00:37

Terkkuja Niittymaalta, tänään käytiin siellä. Eipä tässä ole sitten muuta oikeen tehtykään. Alkaa väsy painaa päälle ja huomenna on se viikon ihanin päivä eli maanantai. Ehkä sitten huomenna jaksan taas tähän kirjotellakin jotain.

Terveppä terveTorstai 11.02.2010 23:57

Tämä torstai toi mukanaan taas pakkasta. Koulussa oli vaan mielenkiintosta keskustelua ja ystävänpäiväjuhla. Ihan hauskastihan sekin meni.

Olen tässä herkutellu pitkin iltaa. Nami nam, näin sitä laihdutaan... ehe ehe. Ei kai tässä sitten muuta kun nukkumaan, väsy on ja tyhmä olo.

Koulussa taas, koulussa taas...Keskiviikko 10.02.2010 23:39

Menin sitten tänään taas sinne kouluun. Olishan sen puolesta tekemistä kovasti, viikonlopuksi sitten ainakin. Huomenna siellä on ystävänpäiväjuhlat ja sitten pitäs käydä neuvottelemassa noista maksuasioista, kallista tuo syöminenkin siellä...

Eläintarha voi hyvin. Kotona kaikki niinkun ennenkin. Viikonloppua kohti, onhan huomenna jo torstai.

Jumissa, niin jumissaTiistai 09.02.2010 23:46

Olen vieläkin kipeä kuin mikä. No, huomenna taas uusi yritys kouluun. Tänään ei ole paljoa muuta kun siivousta tehty, ja yrittäny venytellä. Kyllä niitä lihasrelaksantteja tarvii sitten hakea lääkäriltä jos ei muu auta.

Google streetview tuli ja jyräsi Suomen tänään. Olen ihan addiktoitunut, koko päivän kattellu sen kanssa vanhempia ja uudempia maisemia. <3

Pianhan tästä tarvii sitten jo mennä nukkumaankin.