IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

SemmostaSunnuntai 30.12.2007 00:47

Tänään ollaan oltu vaan ihan kotona. Pelattu, siivottu ja sylittelin vähän marsuja. Kissat on tapelleet toisiltaan korvat haavoille, sitten roikotetaan niitä kun on kipeetä.
Tässä on kaveri nyt käymässä ja ei kai sitä enää kauheesti tänään mitään tehdä. Huomenna sitten kai Niittymaalle uudenvuoden viettoon. Tahtoisin kyllä nähä kaupungin ilotulituksen kanssa, mutta kattoo nyt.

Vähiin käy ennen kun loppuuPerjantai 28.12.2007 20:31

Tämä vuosi meinaan. Pian se on sitten ohi. Vielä tämä viikonloppu ja sitten maanantaina se vuosi vaihtuu.
Tänään on oltu suht rauhallisesti taas. Mitä nyt käytiin ostamassa heiniä marsuille ja kirjastosta lainasin pari kirjaa. Tylsää meinaa olla mutta eiköhän se tästä.

TapaninpäivääKeskiviikko 26.12.2007 18:07

Oltiin Niittymaalla Tontsan porukoilla syömässä. Siellä oli paljon porukkaa, Tontsan sukulaisia. Masu tuli täyteen ja oli hyvää.
Nyt pitäis sitten kuluttaa tämäkin päivä loppuun, ja huomenna alkais sitten ne kuuluisat välipäivät. Alennusmyynteihin tekis mieli mennä mutta katsoo nyt...

Hyvää JouluaMaanantai 24.12.2007 14:58

Jouluaatto se sitten taas tulla tupsahti. Herättiin ja koristeltiin kuusi, siitä tuli nätti. Katteltiin vähän telkkaria ja kuunneltiin joululaulujakin pari kappaletta. Lumiukko tuli katseltua sivusilmällä kuusta koristellessa. Nyt on kinkku uunissa ja pelaillaan vähän wiitä. =o)
Tulipas syötyä kynttilänvalossa ja ihan täyteen tultiin. Sitten availtiin lahjoja. Mä sain pitkikset, paidan, enkelikonvehteja, dumleja, hajuvettä ja lahjakortin laivalle. =o)
Semmosta sitten. Pitäis tää aatto kulutella loppuun jotenkin.

Joulu on jo ovellaSunnuntai 23.12.2007 23:00

Terkkuja Niittymaalta. Oltiin siellä Tontsan porukoilla yötä. Syötiin ja nukuttiin ja autettiin siivouksessa. Tänään tultiin kotiin ja siivottiin täälläkin vielä vähän mutta nyt ei enää tänään jaksa. Huomenna aamulla ehkä sitten vielä jotain pientä ja sitten jouluruokien tekoon.

3 tuntia jouluaattoon...

Kolme yötä jouluun onPerjantai 21.12.2007 17:37

Tänään käytiin ostamassa joulukuusen koristeita kun se kuusi kai meille tänään tulee. Se käy työstä tuo kaupungilla ravaaminen ja jonottaminen, siellä kun on nyt tänään ja huomenna varmaan pahin jouluruuhka menossa. Käytiin hesessä syömässä ja kävelykadulla oli markkinatkin.
Eipä kai tässä muuta kun rauhottumista kotona.

Joulun odotustaTorstai 20.12.2007 19:13

Jouluapa tässä odotellaan. Siivottu on ja iso kuusikin pitäisi pian tulla meille. Ihanaa kun pääsee koristelemaan kuusta. =o) En kyllä tiedä mihin se meillä mahtuu mutta... kuitenkin.
Wiitä on pelattu ja siivottu. Lääkkeet tekee vieläkin joskus mahaan hiukan hassun olon, ruoka ei aina oikeen maita mutta eiköhän se siitä.
Mies on lahjaostoksilla ja jos ei enää yhdessä kaupungille tänään ehditä niin kai mä voisin käydä kahvilla taas kaverin tykönä.
Wili ja Juuso on kotiutunut ihan hyvin. Pientä pomotusta Juuso pitää, mutta toivotaan nyt että ne pärjäävät yhdessä kunnes saadaan toinen, isompi häkki.
Semmosta. =o)

Sellaista elämä onTiistai 18.12.2007 18:27

Siivous jatkuu. Täytyyhän sitä nyt siivota kunnolla kun on kerran joulukin tulossa.
Tänään tuli meille Nintendo Wii. Näytti aika hauskalta kun mies sitä tuossa koitti. =oD Tänään illalla sitä sitten varmaan pelaillaan enemmänkin.
Hyvällä tuulella olen ollu pari päivää ja se tuntuu vaan jatkuvan. =o)

SiivoustaMaanantai 17.12.2007 21:26

Sitä on siis tänään harrastettu. =o)
Aamupäivällä kävin kaverin tykönä juomassa pari kuppia kahvia ja sitten suunnistin kaupungille. Ostettiin gerbiileille vielä juomapullo, että jos se säilyis ehjänä kun ei aina jaksa niitä juottaa itse.
Kyllä tämä alkaa pian kotia muistuttaa.

Lift me up, lift me upSunnuntai 16.12.2007 18:57

Tänään on ollu siivouspäivä. Käytiin me kaupungillakin kyllä. Nyt ollaan siivottu aika hyvin ja pitäs pieni hylly siirtää eteisestä olkkariin. Kyllä tämä joulusiivous tästä etenee. Ens viikolla tulee kai sitten se Wii, ja pääsee sitä pelailemaan. =o)
Lemmikit voi hyvin ja luulen että sain vihdoin gerbiileillkin uuden omistajan. Eipä tässä kai sitten kauheesti muuta.