IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kylmää ja märkääPerjantai 29.09.2006 15:11

...siis tuolla ulkona. Mä taidan vilustua koska piti tehä tommonen pyöräreissu. Mutta hyvä että tein. Kävin tuolla Chapelin tallilla Raumantien varrella ja sinnehän mä sitten pääsin töitä maistelemaan. Siellä on 22 hevosta ja tekemistä siis riittää mutta jotenkin musta tuntuu että siitä voi tulla aika mukavaa. =o)

Hevoisia =o)Perjantai 29.09.2006 00:59

Jep jep. Hieman näin ja noin nukutun yön jälkeen heräsin kultani viekusta ja sitten piti mennä työkkäriin. Sieltä annettiin työharjottelupaikkojen yhteystietoja. Soitin sitten yhelle hevostallille ja kai mä sinne pääsen työkokeiluun. =o) Jepa jee.
Kaverit ottaa taas ahkerasti yhteyttä. Mukavaahan se on. =o) Oma murukin tuli näin iltasella tähän mun luo seuraksi, joten kaikki kai hyvin. =oD

7-3Keskiviikko 27.09.2006 01:15

Taas sykkii patasydän.

Heräsin aika myöhään, jostain syystä nukutti aika lailla. Kerkisin käymään siwassa ja syömään, sit pitikin jo lähteä jäähallille. Siellä oli porukkaa taas ihan kivasti. Hauska peli oli, ja lopputulos ässäfaneille mieluinen 7-3. Että näin. Kavereiden kanssa tuli taas höpistyä ja jäätelöä syötyä. Nammm.
En tiedä mitähän sitä vielä, vois tietysti nukkumaan menoa harkita hyvissä ajoin.

Semmonen päiväMaanantai 25.09.2006 21:03

Rakas päiväkirja. Olen kofeiiniyliannostuksen aiheuttamassa humalan kaltaisessa tilassa.
Hoitelin asioita kaupungilla. Kävin työkkärissä missä suunniteltiin mulle työharjottelupaikkaa ja sitten kelan ja muiden kautta kotiin. Kahvia tuli tuossa juotua jos jonkin verran. Nyt on olo ihan... ihmeellinen. En ymmärrä mistään mitään ja... apua.
Mitähän muuta sitä tänään? Tällä viikolla pitäs ainaskin selvitä paljon asioita. Jepu jee.

Olen tässä miettiny ja suunnitellu jonkun aikaa että jospa minusta tulis hätäkeskuspäivystäjä. Niin, itse asiassa olen asiaa ajatellu pari vuotta. Ehkä mä olen joku päivä semmonen.

Kiire jo on, kiire jo on...Sunnuntai 24.09.2006 17:34

Miksi mä istun galleriassa kirjottamassa päiväkirjaani kun mun pitäs olla tekees taas noita lehtihommia?
Kaverin tykönä kävin hakemassa pyöräni ja vähän muuta... Nyt on pakko alkaa niputtelemaan nuo loput lehdet. Mun kulta varmaan nukkuu tän päivän aika hyvin...

Hah. Olin niin itsepäinen että sain lehdet jaettua vaikka se vähän iltapuhteeksi meni. En halunnu jättää aamuun. Kai Olli tulee käymään pian... että semmosia tänään. Huomenna alkaa uus viikko, uudet jutut ja huolet. Pitää hoitaa paljon juttuja.
Eli suomeksi sanottuna rapulaa olen parannellut tän päivän. Eilinen ilta ja yö meni sitten hiukan... noh, överiksi monellakin tapaa. No niitä sattuu, eipä mun tuota juomapuolta kuuluis eikä pitäis harrastaakkaan. Varsinkaan niin että sammuu kaverin sänkyyn ja herää siihen että vieressä tapahtuu jotain hyvin, hyvin epämäärästä... wtf. Löl. =oD Vähän tuli semmonen olo että älkää nyt vaaaaan antako mun häiritä. Että näin. Hieman otin pulttiakin asiasta, kun pikkasen arkaan kohtaan vielä osattiin sohasta, mutta mutta. Ihan sama. =oD
Oma kulta pelasti minut niinkun joku prinssi rohkea ja siellä sitten olinkin nukkumassa ja valittamassa huonoa oloani. Mun murulla oli hauskaa kattella mun vaikerrusta ja se sai kantaa mulle limskaa lasikaupalla (mikä sekin maistu aika pahalta). =oD
Nyt vois lähteä haukkaamaan vähän raitista ilmaa.
Mulla on ihan oikeesti maailman ihanin ihminen vierelläni. Tämä likka on onnellinen. Rakastanrakastanrakastan.

Morjensta mikä päiväPerjantai 22.09.2006 01:13

Heräsin aamulla klo 05.30 jakamaan taas loput lehdet kun en saanu eilen hommaa valmiiksi. Poskelleenhan se homma meni tällä kertaa niin väsyneenä, mutta eipä sille enää voi mitään. Niitä sattuu joskus.
Tulin kotiin, söin ja nukuin vielä päivällä. Sitten heräsin silleen että olikin aika lähteä jäähallille. Toimihenkilöliivit päälle ja menoksi. Siellä oli aika hauskaa, porukkaa ja menoa... kaikenlaista sattu mutta mitäs sen sitten on väliä, yritän taas pitää homman hanskassa. (as if ja yeah right...) Noh, kavereiden kanssa tuli oltua ja juteltua ja kyllähän siellä uusia tuttavuuksiakin tulee väkisinkin. Ööh... joo.

BläääähTorstai 21.09.2006 01:09

Ei jaksa ei jaksa. Koko päivän saa tehä hommia ja siltikään ei tuu kaikki tehtyä. Noh...
Tänään oon taas vaan niputtanu hullun lailla. Eipä siinä mitään. Vähän on semmonen olo että tökkii kaikki tässä iltasella mutta kai se johtuu vaan väsymyksestä. Siispä voisin nyt syödä jotain ja kaatua petiin.

Onhan se juu...Sunnuntai 17.09.2006 20:49

Ihan ok päivä tämä sunnuntai. Niin ihmeellistä unta kyllä näin yöllä että vieläkin hiukan häirii mutta semmosta se on. Sain lehdet jaettua ihan ajoissa ja nyt oon vaan mesettäny. Kiss soittaa ihan häröjä biisejä 90-luvulta. Tällä hetkellä soi Bloodhound gang. "You and me baby ain't nothing but mammals so let's do it like they do it on the discovery channel...". LÖL. ja reps.

Jos sit illalla oman murun kainaloon kattoon leffaaaaaaaa. Jep jep. Päätä vähän särkee ja mahaa kivistelee mut ei se mitää.
Taas on tullu valvottua liikaa. No tän yön sain jollakin tavalla sentään nukutuksi. Kai tota rytmiä tarvii taas korjailla.
Ette ikinä arvaa mitä mulla ois seuraavaksi edessä. Niputtamista. Ette varmaan tienny. Ette ikinä. Ja tarviihan ne lehdet jakaakin vielä tänään. Että semmosta.

Jooh. Kaverin tykönä kävin ja sitte toisen kaverin. Asiat mietityttää. Tää elämä on aika ihmeellistä. Näin iltasella kattelen ja oottelen että mitä tapahtuu, missä se kulta ja muut luuraa.