IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Bad boys blue - From heart to heartMaanantai 31.10.2011 00:20

Totahan tässä on tullu kuunneltua.

Paremmin tietävät lupailee että syksy jatkuu vielä lämpimänä, eikä talvi ala ainakaan ihan vielä. No jaa. Joulua mä ainakin odotan.

Viime yönä siirrettiin kelloja että onhan tässä vähän kuuppa sekasin. Ei mikään kovin hyvä olo ole muutenkaan taas ollut viime päivinä, mitä yritin eilen korjailla vitamiineilla ja raudalla. Saa ny nähä mitä tässä oikeen tapahtuu kun ei nukutuksi saa.

Ja naamakirjalakkokin olis kohta alkamassa. Menin sitten lupaamaan että niin monta päivää olen ulkona naamakirjasta kuinka monta tykkää siitä statuksesta. Ja 17 tykkäsi. Eli yli kahen viikon sakkohan siitä rapsahti. :D No tuleepahan sitten tehtyä muutakin kuin roikuttua siellä.

Ei kai tässä taas, huomenna alkaa uusi viikko ja pitäs alkaa ettimään uutta kämppää.

MooTorstai 27.10.2011 21:15

Syksy edenny jo pitkälle, talveahan se kohta varmaan tekee. Eipä tule tänne sitten kirjoteltua niin ahkeraan kun ei mitään oikeen tapahdu.

Viime viikonloppuna eli lauantaista sunnuntaihin olin Helsinginreissulla ja Espoossa siskon tykönä yökylässä ja kummitytön ja kaksoissiskonsa kolmevuotissynttäreillä. Tulihan siinä sitten siskot perheineen nähtyä ja vähän sitä Helsingin ydinkeskustan elämäänkin, on se vähän niinkun ulkomailla kävis, Suomea taho kuulla enää niin paljon kun kaikkia muita kieliä siellä.

Tässähän nämä päivät on menny, tänään on taas ainakin nukuttu ja kävimpä kaupassa pyörähtämässä tuolla syyssäässä... Supernaturalia kahtellaan iltasin ja semmosta.

Edelleen töitä odotellessa. Ja joulua.

HepsSunnuntai 16.10.2011 01:58

Lauantai-iltaa viettelen tässä. Perheessä kaikki hyvin. Eilen kahteltiin leffaa ja tänään pitäs kai taas kahtella leffaa.

Talvi se lähestyy lähestymistään ja eipä kai tässä montaa viikkoa mene kun saa jo alkaa odottelemaan ekoja lumihiutaleita. Pakkasia on jo pidelly.

Ehkä kirjottelen huomenna paremmin ajatuksen kanssa...

On se ilmoja pidellyTiistai 11.10.2011 01:25

Eipä vois kuvitella noin syksystä maisemaa mitä ikkunasta on tänään näkyny. Taivas pilvestä harmaa, vettä tulee, tuulee, puut on menettäny suuren osan keltasista ja punasista lehdistään... aika vilponenkin taitaa olla. No, eipä siinä, on se tavallaan komian näköstä, ainakin nuo puiden värit ja ilma on raikasta sateesta.

Ilmasta johtuen en sitten kyllä lähteny tänään kaupungille vaikka piti. Oli aamupäivällä sen verta huono olokin että luulin mahataudin jo saaneen saalista. Mutta kyllä se tästä on iltaa kohden taas helpottanu. Söin jätskiä kyllä liikaa... Mut joo, semmosta tällä kertaa.

Ps. Odotan että saa alkaa kattelemaan Supernaturalia kun sitä on tilattuna nyt :o)

OmnomnomSunnuntai 09.10.2011 23:44

Kohta saa pizzaaaa... vähänkö kuolen tähän odotukseen. Puolitoista viikkoa ollu ihan miniruualla ja nyt sitten sais mässyä.. oijoi. Sitten pitäs kahtella vielä leffaakin. Mikäs siinä. Huomenna alkaa uus viikko ja vois mennä kaupunkiin asioille.

Kyllä se tästäSunnuntai 09.10.2011 00:03

Tänään on onnistunu jo syöminen suht normaalisti. :) Kai se jo aikakin on kun huomasin tänään että olen sitten leikkauksen jälkeen lauhtunut viis kiloa. Empä silti valita siitäkään. Huomenna voi olla että sais jo pizzaaaa...

Kaupassa kävin varovasti ja nautin syksysestä ilmasta. On se nättiä tällasina päivinä kun ei oo pilvistä eikä sada, vaan aurinko paistelee.

Tässä nautiskelen Aino vanhanajan vailja & metsämansikka - jäätelöä ja rentoudun nyt. Menee se lauantai näinkin. :o)

Hitaasti, hitaasti...Lauantai 08.10.2011 01:23

Siis hitaaaaasti käy tämä paraneminen. Tänään loppu panacodit ja oivoi kun on se syöminen vieläkin vaikeeta. No edelleenkin joka päivä vähän paremmin.

Viikonloppu tulla tupsahti ja eipä tässä vissiin sen kummempia sitten ole ohjelmassa tässä kunnossa... Noh ehkä mä kirjottelen paremmin huomenna kun mitään oo taas tänäänkään tapahtunu.

No niinPerjantai 07.10.2011 00:25

Vihdoinkin voi vissiin alkaa sanomaan että taisin selvitä tästä. Olo on jo suhteellisen ihmismäinen, kurkku nyt on vielä vähän kipeä mutta siinä se melkeen sitten onkin.

Ulkona on semmonen komia syysmyrsky, aijai kun nyt pääsis kalloon kattelemaan aaltoja. Piti huomenna mennä kaupunkiin juoksemaan vähän virastorallia mutta taitaapa jäädä ens viikkoon jos ja kun tällasta ilmaa pitelee.

Muuten elämässä vissiin kaikki suhteellisen hyvin, luulisin ajatusteni keskellä kuitenkin...

Taidan selvitä tästä...Torstai 06.10.2011 11:07

Niin täytyy uskoa. Enää semmosta pientä nipistelyä tuolla ja peitteetkin melkeen lähteny. Kyllä tää kohta sais olla ohi jo.

Syksy edenny jo ihan kunnon syksyksi, sateleetuuleelehdetriepoopuista. On pimeetä ja märkää, oikein ihanaa.

ÄääääMaanantai 03.10.2011 02:38

Ei ruoka maita vieläkään. No, huomenna taas paremmin kuin tänään.