IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Matti & TeppoTorstai 30.11.2006 00:39

Töissä meinas mennä voimat ihan kokonaan mutta onneks päivä meni kuitenkin suht äkkiä. Sitten menin kaupunkiin ja haettiin mun gerbiilit kaupasta. On ne ihania. =o) Kaverit niitä kävi tässä ihmettelemässä. Nyt tarvii mennä käymään aakkosilla ja ajaa pyörä pois kaupungista. Sitten nukkumaan. =o)
Mielenkiintonen viikonloppu takana. Eilen lauantaina oli peli, jossa ässät varmisti sen että kalpalle kävi kalpaten. Heh. Mua kiusittiin oikeen kunnolla koko ajan, eikä siellä ulkona puomillakaan saanu olla rauhassa. Jo tuli joku heti huutelemaan. Pelistä pääsin onneksi auton kyydillä kotiin koska alko satamaan melkein kaatamalla, ja pyöräkin tuli siinä samalla.
Kotona ihmettelin sitten että mitenkäs sitä lauantai-iltaa viettäis. Päätin lähteä käymään kaverin tykönä palauttamassa sen kirjan ja muutenkin morjenstamassa. Katottiin Da Vinci - koodi vaikka oonkin sen jo nähny. Sit kello olikin jo vaikka mitä kun pääsin kotiin. Kotona mesessä odotteli mielenkiintonen keskustelu. Exän "kaverit" viihdytti mua jutuillansa. Eipä siinä mitään. Hauskaahan pitää olla =oD

Tänään piti siivota mutta ensinnäkin mä nukuin pitkään ja sit tein ruokaa ja sen jälkeen piti käydä toisen kaverin tykönä hakemassa yks paperi ja sitten kotiin tullessa kello olikin jo... jonkin verran. Aamulla pitäs taas herätä aikasin... voi hevoset. No, kyllä nää kaks viimestä viikkoa menee.

Oli kesä, oli kesäPerjantai 24.11.2006 18:21

Ei voi taas olla ihanampaa: perjantai ja Tauskin levy soimassa. Töihin pääsin aamulla taas auton kyydissä, mikä oli hyvä koska vettä tuli niinkuin... no en viitti sanoa mistä. Kurastahan se homma siellä tallilla on mutta sille ei voi mitään.
Ajatukset pyörii yhessä ja samassa. Tavallaan rauhottaa taas se että tietää vaihteeksi mitä tahtoo. Eihän se nyt mikään uusi juttu silti ole. Olen aina halunnu, haluan nyt ja haluan varmaan koko loppuelämäni.
Mitähän sitä kehittäis perjantai-illan kunniaksi?

SemmosiaKeskiviikko 22.11.2006 19:39

Aamupäivällä työkkärissä ja kelassa. Papereita tuli taas täyteltäväksi. Sitten töihin. Eipäs jalat kastunu enää. =oD Joku oli sinne jääkaappiin tuonu niin saaaaakelin hyvää suklaakakkua että meinas kieli mennä mukana ja oli vähällä etten nielassu koko kakkua kerralla.
Töistä kotiin ihmettelemään ja rauhottumaan. Pääsisköhän sitä pian kuuntelemaan Tauskia? Niin paljon muistoja... paljon.

Rauhallinen olo... mikäs mulla onTiistai 21.11.2006 20:40

Aamulla vääntäytyminen ylös sängystä oli aika vaikeeta, mutta pääsin tallille ajoissa. Vähän oli voimat pois itse kullakin, mutta töistä selvittiin. Tallilta kotiin tullessa kävin ostoksilla ja sain ostettua ne kumisaappaatkin JO. Tuosta mitään tule että kengät vuotaa ja jalat kastuu joka päivä. Nyt ei tarvi ainakaan siitä kärsiä. Eihän sitä ole enää paljon jäljellä sitä heppojen kanssa oloa. =o/ Ikävä niitä hirnujia tulee väkisin. Mikähän se seuraava työkokeilupaikka on?
Tässä iltasella olen vaan hissukseen kotona (kerrankin) ja mietin... no, en mitään kovin yllättävää. En tiedä uskaltaisko sitä sanoa että on semmonen olo kun pitkästä aikaa tietäs ainakin suurinpiirtein mitä haluaa. Eikä ehkä ees kovin suurinpiirteinkään, vaan aika tarkasti... No, katotaan nyt.

Tästä se viikko alkaaMaanantai 20.11.2006 21:17

Työpäivä meni ihan mukavasti. Mitä nyt vähän jalat kastu. Kumisaappaat tarvii ostaa.
Kävelin kotiin ja postilaatikossa oli ei niin mukavia uutisia sairaalasta. No, en tiedä tuleeko minusta ihmistä ikinä mutta jos tässä nyt hengissä pysyis.
Illalla puhkesin taas ajattelemaan niitä iänikuisia asioita joista en pääse eroon. Pitänee se uskoa että mulle ei ole kun yksi ihminen ja siksipä mun ei pitäs niin kauheesti koheltaa ympäriinsä.
Noh, semmosta. Tunnen itteni jo sen verran että tiedän mikä mua rauhottaa. Ei pettäny tälläkään kertaa.
Sydän vie, minä vikisen.

Liian lyhytSunnuntai 19.11.2006 20:00

... viikonloppu nimittäin. Huomenna TAAS töihin.
Herätys tuli kahen aikaan ja sain vielä hiustenpesun suihkussa. Ei tarvinnu itte pestä. =oD No joo. Ajatukset nyt kuitenkin harhailee missä sattuu. Tässä sinkkuilussa on puolensa ja puolensa.
Pitäs vielä käydä kaupassa ja sit rauhottua yötä varten. Viime yönä päästiin viiden jälkeen nukkumaan. Mitään en silti ees ottanu. Anteeks, nyt valehtelin. Kaveri teki jonkun pienen snapsin mistä join puolet.
Työviikko edessä. Toisiksi viimenen semmonen tallilla.

JäääähyyyyyLauantai 18.11.2006 22:28

Että semmosta. Ässät otti yllättävästi turpiinsa taas tänään Tapparalta. Mikäs siinä. Eipä tarvi tosiaankaan enää pleikkareista haaveilla. Kai me kohta kaikki maholliset pelit ollaan hävitty. Tosin tätä tämäniltasta nyt ei voi oikeen ees pelaamiseksi kutsua, oli se semmosta säheltämistä. Porukkaa suihkuun, paareja jäälle, poliiseilla töitä... noh, se on jäkistä vaan.
Mitähän sitä kekseis täksi illaksi? Johonkin tekis mieli lähteä mut en tiä mihin ja kenen kanssa.
Alkuviikko oli ja meni. Onneks ei oo tarvinnu yksin mennä joka ilta nukkumaan mutta ei siitä sen enempää =oD kavereita on hyvä olla, ne pitää seuraa kun seurankipeys iskee. Ja mulla se on viimeaikoina iskeny usein.
Univelkaa. Paljon mietittävää. Tuo tallihomma vie veronsa fysiikasta, selkä on kipee ja vähän kaikki muutkin paikat. Mutta eipäs tuo mitään, kai mä sieltä hengissä selviän nää viimeset viikot.
Apua. Huomenna olis taas peli pitkästä aikaa. Miten mä jaksan sinne mennä...
En tiä kukahan tätä mun päiväkirjaakin mahtaa ees lukea... ehkä ei kukaan, silti kirjottelen usein. No. Eihän siinä mitään.
Tänään oli tallilla taas nauru herkässä. Aika huumoripitonen työporukka meillä siellä. Jos kahen hevosen vieminen ulos tarhaan kävellen tuntuu liian hitaalta, hypätään vaan toisen hepan selkään ja eikun menoksi. Pikemmin ollaan tarhalla. =oD *reps*
Saimpas ainakin yhen laskun maksettua tänään joka on kummitellu liian kauan.
Ilta kotona, vaihteeksi. Väsyttää. Viikko vasta alussa ja oottelen jo seuraavaa viikonloppua ettei tarvis aamulla herätä aikasin. =oD
Fiilikset menee ylös ja alas. Jotkut ihmiset ne vaan kummittelee mielessä ja siinähän ei sitten ota selvää mistään. Ei kai siihen auta muu kun aika.