IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

JippiiTorstai 31.05.2007 23:12

Vuokrasopimus on tehty. Nyt se on sitten meitin asunto. Meidän koti. Kyllä tässä sitten saa kuukauden pitää kiirettä ja hankkia kaikkea ja olla tulisilla hiilillä.
Iltaa kohden tuli kiva ilma, arska paistelee ja on lämmin. Oltiin eilen illalla kavein kanssa ryystämässä kahvia ja cokista sekä pelaamassa shakkia ja Trivial pursuittia. Pitäisköhän tänäänkin?

Koti koti kotiKeskiviikko 30.05.2007 21:57

Uusi koti. Oma koti. Siellä se oottelee. =o)

MietintäaikaTiistai 29.05.2007 22:50

Oliskohan se sitten muutto edessä? Käytiin oman rakkaan kanssa tekemässä vähän rahallisia laskelmia asumisen suhteen ja sitten bongattiin ihan käypä asuntokin. En tiedä paraneeko tämä tästä sitten odottelemalla, voipi olla että jos kaikki hyvin menee niin huomenna tehdään vuokrasopimus... katsotaan nyt. Semmosta se sitten on tämä elämä, täytyy joskus tehdä muutoksia tilaisuuden tullen. Eiköhän siinä sitten pärjätä, ainakin laskelmat näytti siltä.

Rohkeus ei vaadi voimaa vaan sydäntä.

Ei kelvannut...Tiistai 29.05.2007 01:24

Ei kelvannu linnuille kirjurissa meidän leivät. Ei väkisin.
Chatissa aloin taas roikkumaan. Huomenna kiirus päivä. Semmosta.

Semmonen seMaanantai 28.05.2007 03:02

Viikonloppu oli ja meni. SimCity 3000 on viihdyttänyt ja silleen. Ristiäiset oli tänään, ja nehän ne on aina kivoja tapahtumia.
Illat meinaa olla hiukan tylsiä, vaikka tossa äsken käytiin iltakävelyllä kirjurissa kattelemassa sorsia. Ei siellä vielä muita lintuja ollut mutta rauhallista kylläkin, ja siitä osaa nauttia. Kyllä siellä vois iltasella istua pitempäänkin.
Semmosta. Katsotaan mihin päin tämä elämä vie. Luultavasti sinne päin minne sen kuuluukin mennä...

Do diihTorstai 24.05.2007 17:43

Mulla taitaakin olla sitten työkokeilupaikka plakkarissa. Että repikää siitä. =oD Kai se tästä.

PeliaddiktioSunnuntai 20.05.2007 17:38

Löysimpäs x-boxilta hyvän pelin ja siinä meni pitkälle aamuyöhön eilen... Ja huomenna olis taas paljon tekemistä. Onneksi tänään saa vielä ottaa rennosti. Tässähän tämä menee miettiessä omia huolia ja kuunnellessa toistenkin huolia. Onneksi arska paistelee aina pahaankin paikkaan, muistakaahan se.
Oikein aurinkoista sunnuntaita kaikille.

SemmostaKeskiviikko 16.05.2007 02:55

Onneksi tuli kaveri Kouvolasta piristämään meidän iltaa. Musiikin kuuntelua (volat kaakossa), jutustelua, naurua, semmosta. Ajatukset risteilee sinne tänne mutta eiköhän ne aloilleen asetu taas pian. Ihan hyvä fiilis kaiken kaikkiaan kun ajattelee syvemmin mitä oikeesti tietää ja mistä on varma.
Jep.

Kun aika on, tai muuten vaanMaanantai 14.05.2007 19:25

Sataa sataa ropisee. Käytiin syömässä. Ei mitään erikoista tekemistä ole. Työkokeilupaikka edelleen hakusessa. Musiikin kuuntelua voi vaan tällasena päivänä harrastaa. Tai pelata jotain. Maanantai. Tekis mieli vaan nukkua, mutta kun sitten ei tule yöllä uni. Piristäkää mua. Sais sade loppua. Ja sais tapahtua paljon muutakin mutta se siitä.

Kiitos ja kuitti.

Nyt huudetaanSunnuntai 13.05.2007 04:27

Ei saanut Hanna kotikisoissa paljoa pisteitä mutta eiköhän ne leijonat sitä kultaa sitten tuo kotiin.
Tänään ei paljoa muuta ole kerinnytkään kun olla telkkarin edessä.

Semmosta.