IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

The theory of everythingLauantai 17.10.2015 21:56

Bit by bitSunnuntai 15.02.2015 23:38

Tässähän tämä vapaa on mennyt. Huominen vielä ja sitten tiistaina iltavuoroon.

Ei tässä mitään oikein ole tapahtunut erikoista, asioiden paikoilleen nitkahtelua aina odotellen. Sen olen kyllä huomannut että noi vitamiinit ja rauta ja omega 3 tekee olon paremmaksi. Crossaria kun sais taas rääkättyä päivittäin niin hyvä olis.

Grammyja telkusta, siinäpä se...

VapaataPerjantai 13.02.2015 23:21

Tänään oli sitten toinen osa siitä ensiavusta ja vähän oli unelias tunnelma siellä. :D No, nyt on sitten kortti ja jossain vaiheessa ennen sen umpeen menoa vielä kertaamaan niin saa siihen lisäaikaa.

Tänään ajatukset on jo lennelleet vähän vapussa... tekisipä mieli viettää se Turussa. Kattoo nyt jos sais tuon parhaan kaverinkin mukaan. No, se on vielä harkinnan ja suunnittelun asteella, riippuu siitä mikä on sitten tilanne lähempänä kaiken kaikkiaan. Mutta voihan Turku...

Mies on vuorotellen hiljanen hissu, vakavasti miettii jotakin ja sitten taas hyvällä tuulella ja puhelias. Kai se ressaa tätä lupahommaa, minkä kyllä ymmärrän.

Oottaa kevättä. <3

Tänään tätäTorstai 12.02.2015 23:38

Aamuvuoro meni siinä niinkun muutkin, kyllä siellä töissä on nyt rauhallista tosiaan ja tunnelma alkanu muuttumaan monessakin mielessä...

Lumet jatkaa sulamistaan vaikka on kai se vielä pakkanen tulossa. Ihanaa silti kun alkaa olemaan päivät jo valosia. Olen innostunu taas neulomaan ja sitä tuli tehtyä työpaikallakin.

Huomenna siis EA1 osa kaks. Kai tästä vois kohta kaatua petiin.

Some dayKeskiviikko 11.02.2015 23:25

Jälleen aamuhuki takana ja vähäiset yöunet. Eipä tuo silti iltapäivällä kotiin päästyänikään uni tullut. Työpaikalla on onneksi meininki rauhoittunut.

Eipä tänään mitään sen erikoisempaa, tiet on vaan luistinrataa ja suht lämpönen oli tänäänkin ilma ja aurinkoinen. Kauhulla odottelemaan vaan huomista aamua... herätys taas kello viisi.

EATiistai 10.02.2015 22:17

Tänään oli sitten ea 1 taas ja toinen osa tulee perjantaina. Tuli taas elvyteltyä Annea / Anttia ja ihan hyvin kai se meni. Kevättä meinaa olla ilmassa vähän kun tänään oli useampia plussa-asteita ja lumet suli vähemmäksi, aurinkokin paistoi oikein pirteästi.

Paljon on vieläkin ajatuksia mielessä, mutta minkäs sille sitten mahtaa.

Huomenna taas aamuvuoroa, jonka vuoksi tästä voisikin kaatua sänkyyn ihan suhteellisen piankin... saa nähdä tuleeko päikkärit taas huomenna tarpeeseen kun töistä pääsee kotiin.

Mikä on kun ei taidot riitä...Maanantai 09.02.2015 23:39

Aamuvuoro tänään ja siellähän sitten oltiin vähän otettu nokkiinsa minun sanomisista, ei kai siinäkään sitten. Ollaan hiljempaa tästä lähin. Huomenna olis sitten ea ykköstä taas kerrattava pitkästä aikaa.

Kevättä odotellessa ja kaikenlaisia ratkasuja kaikenlaisiin asioihin.

Why notSunnuntai 08.02.2015 21:58

Joopas joo. Vapaata sunnuntaita tässä viettelen. Koitan nyt siirtää eräitä asioita pois mielestä ja odotella vaan mitä uutta elämä tuo. Ensi viikko olis töissä aamua, voi morjes taas että tekeepi hyvää ne viiden herätykset. No on siinä pari koulutuspäivääkin sitten.

Mies on kaverinsa luona kattomassa Afrikan cupin finaalia, jalkapalloahan sitä täytyy vahtia siellä tietty. Hyvä että viettää aikaa kavereidensa kanssa. Minä olen tässä sillä aikaa hurja ja ryyppään... omppumehua. Jeps.

Ulkona on liukasta ja vähän kylmenemään päin tänään, mutta on se toisaalta luvannu plussaa ens viikolle kai. Aurinko tekee kutaa itse kullekin.

Hellurei ja hellät tunteetTorstai 05.02.2015 23:39

Näin se on helmikuukin jo alotettu ja töissähän nämä päivät menee, suurin osa viikosta ainakin. Vaikka mahtuuhan näitä vapaitakin tähän väliin. Siellä töissä sattuu ja tapahtuu ja päivät on yhä hullumpia, aina ei muista edes kontrolloida kovin hyvin omaa käyttäytymistään että se pysyisi mahdollisimman aikuismaisena ja ammatillisena... no, heittää siellä sitä huumoria onneksi muutkin.

Nyt vaan tossa yks päivä tuli vähän sellasta kylmää vettä niskaan erään henkilön taholta... mitäpä siihen voi sitten sanoa. Kaipa se siitä selviää että mikä on homman nimi noin niinkus oikeesti. Vähän tuntuu siltä ettei kaikki nyt ihan ole kunnossa ja huolissanikin olen.

Miehen oleskelulupapäätöksestä on nyt valitus lähtenyt menemään ja ai että kun mie rakastan tätä ainaista oottamista. Oota sitä, oota tätä, oota tuota. Oota kaikkea koko elämäsi. No siltä tämä vähän tuntuu mutta kaipa se kevät jotain uutta ratkasua asioihin tuo.

Eipä tässä muuta kun talven jatkoa... onneksi on hyvää musaa löytynyt taas mp3:een roppakaupalla...

JesLauantai 24.01.2015 18:47

Nyt on sitten töissä aamuvuoroputki ohi, eikä enää aamuvuoroja vähään aikaan. Huhheijaa, kyllä noi neljän tunnin yöunet koville ottaa mutta onneksi töissä on kivaa. Viihdyn siellä kyllä ja uskaltaisko sitä jopa sanoa että nyt mä olen tainnu löytää oman alani. Ei voi muuta sanoa kun että ihan oma maailmansa tuo paikka ja jokanen päivä toistaan... no, mielenkiintosempi. :D

Eilen oli taas yhdistyksen kokous, menihän siinä kolmisen tuntia ja vielä pitäs sähköpostia lähettää sinne ja tänne kai.

Sään puolesta ollaan Suomen normitalvessa, ensin on -17 ja sitten -1. Lunta on silleen, no, tarpeeksi.

Joillekin asioille ei voi kun antaa aikaa, kai se tästä.