IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sanoisin että ensilumiPerjantai 26.10.2012 01:30

Tekee talvea tuolla ulkona. Kovasti valkoselta se näyttää. Kai se vielä voi lämmetäkin ja sulaa pois, mutta katotaan.

Juteltiin siskon kanssa tuossa ja vähän vetää mieltä matalaksi äitini tilanne. Empä tiedä mitä siinä voisi tehdä. :o(

Muutenkin aika alakulonen fiilis. Harjottelemassa olis pitäny olla jo ainakin kaks viikkoa ja mulla ei edes sitä paikkaa vielä ole. Lähihoitajat on vallottaneet kaikki harjottelupaikat vissiin. En tiä...

Kaupungilla olin kuitenkin tänään rakkaan kaverin ja sen jälkikasvun kanssa. Oli tosi ihanaa nähdä ja höpöttää. Leffaan siitä sitten menivät ja niin poispäin.

Mitäs tässä... viikonloppu tulossa ja lauantaina sitten tosiaan Helsinkiin ja Espooseen taas. Se on tämä loppuvuosi enempi siellä käymistä. Ehkä se vähän piristäisi kanssa, näkee kaikki kivoja ihania ihmisiä ja kummityttöä. <3

No semmosia...

HelöyPerjantai 19.10.2012 02:23

Mitäs tässä tänään... kyllä tuo paras kaveri on nyt saanut minutkin innostumaan kuntoilusta. Muutamia päiviä tässä olen jo tehnyt vatsalihaksia ihan mukavaan tahtiin ja huomenna salille. Kai sinne se kuukausijäsenyys pitää ostaa.

Kummitytön synttärit ja Espoon reissu olis taas tiedossa ensi viikonloppuna... katotaan nyt miten sekin sitten menee. Keskiviikkona olis koulua taas ja sitä harjotteluakin pitäs saada alottaa hyvin pian.

Noh, huomenna perjantai ja viikonloppu sitä myöten. Kai sitten saa vielä rentoutua ennen ensi viikon hullunmyllyä.

Terve...Lauantai 13.10.2012 01:34

No niin. Neljättä päivää putkeen olin tänään Tampereella ja nyt taas kotona. Huomenna oli vähän niinkun tarkotus lähteä taas, tällä kertaa Lappeenrantaan, mutta empäs nyt tiedä sitten...

Olipa se tuokin sitten. Eilen menin sinne Tampereelle kun semmonen yksi ilmotti olevansa siellä ja menimpä sitten sitä sinne tapaamaan pitkästä aikaa. Paljon juteltiin ja naurettiin, yö hotellissa ja niin poispäin... Kyllä tässä jo alkaa tulemaan sellanen olo että saispa olla ihan vaan kotona rauhassa hetken. Muuten täytyy tosissaan muuttaa osote onnibussiin tai junaan.

No joo, nyt vähän väsy painaa, ja suhteellisen hiljasta perjantai-iltaa tässä vietän että kai sitä ajoissa petiin tulee eksyttyä ja luulis että unikin maittaa.

Joo joo...Tiistai 09.10.2012 01:00

Aamulla tuli taas lähdettyä liikenteeseen suhteellisen aikasin, tunti meni terveyskeskukseen kävellessä. Verikokeet ja sitten kaupungin kautta takasin kotiin. Söin ja nukahdin päikkäreille. Lääkäri soitti että veriarvot kaikki ok, koitahan pärjäillä ja hei hei. Justiinsa juu.

Uusi ihana pyjama päällä tässä nyt mietin että tarvis varmaan kohta mennä taas tuonne peiton alle, jos aamulla meinaa päästä ylös viiden jälkeen. Bestiksen kanssa Tampereella päivä vietellään. :) Saas nähä mitä siellä on. Toivottavasti siellä ei sada niinkun täällä Porissa on satanut vissiin jo toista viikkoa.

Ei kai tässä...

Ooh baby I love your wayLauantai 06.10.2012 00:57

Jeps jeps. Mitäs tässä tänään. Vettä on tullut kuin sieltä kuuluisasta paikasta. Juurikaan tuon syksysemmän näköstä ei vois ulkona olla.

Eilen sitten sain taas pientä riidanpoikasta aikaseksi... no kai sitä on syytä mun omassa käyttäytymisessäkin. Elämä on. Asuntojuttujakin olen yrittäny soitella ja kaikkia mutta ota näistä nyt sitten selvää.

Huomenna olis hippasen aikasempi herätys, pitäs keritä 07.08 junaan... destination Turku ja äitiä katsomaan. Junassa kun taas kaheksan tuntia huomenna viettää niin eiköhän siinä kerkiä asioita päässänsä pyörittelemään. Että semmosta.

Että tämmöstä tällä kertaa...Tiistai 02.10.2012 01:42

Mitäs tässä. Viikonlopusta selvitty ja alkuviikkoa vietellään. Ompa mulla tässä parina päivänä oikeen seuraakin, vielä ihan mukavaa sellasta. :)

Keskiviikkona ei vissiin olis ihan elämän ja kuoleman kysymys mennä kouluun, mutta kahtoo nyt. Olishan siellä Tampereella muutenkin kiva olla.. se vaan että kela sais jo pikkuhiljaa herätä toimimaan. On se kun kaikki on sitten rästissä ja myöhässä sen takia että kela ei tee päätöksiä ajoissa.

No, semmosta tänään... huomenna lisää...

Higher than high or down belowPerjantai 28.09.2012 01:17

Joopa joo. Ärrinmurrin. Soittelin kyllä sitä asuntoasiaa, mutta ei se siitä sen kummemmaksi tullut. Ei mulle ole asuntoa vielä tarjottu ja huomenna on kuun viimenen arkipäivä. Eli menee kai se muutto sitten joulukuulle. Voi ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.

Aamulla en meinannu päästä ylös sängystä millään ja sillä aikaa kun olin kaupassa oli tohen oveen sitten lukko vaihdettu. Kelakin sais nyt sitten jo pistää vauhtia siihen opintotukipäätökseen.

Semmosta tällä kertaa... eilinen Tampereella meni ihan hyvin, ei siinä mitään, mutta väsyttihän se reissu taas. Kumpa pääsis muuttamaan, en voi muuta sanoa, itkun itkun itku...

Terveppä terveKeskiviikko 26.09.2012 00:28

Syksy etenee. Pilvistä, kosteeta, hämärää, koleeta.

Huomenna pitäs taas suksia Tampereelle ja kyllä ne koulutehtävätkin tarvis saada jo vauhtiin kiireen vilkkaa.

Eilen otin taas säästötilin käyttöön ja aloin säästämään matkakassaa. Kyllä sinne on päästävä edes kerran elämässä, ehkä ensi vuonna jo.

Koiruus oli taas tässä hoidossa vähän aikaa tässä iltasella ja mitäs muuta... kauheesti olis kaikkea mietittävää ja suunniteltavaa. Olis soiteltava sitä asuntoasiaakin, kun hakemukset olleet sisässä jo oikein viikon. Hehee. Mutta pitäs tietää voinko sanoa tämän nykysen kämppäni irti jo tässä kuussa, niin kun suunnitelma oli ja paree olis.

Noh, semmosta. Ehkä mä kirjottelen taas myöhemmin lisää...

Jos kirjottelis taas jotain...Lauantai 22.09.2012 00:41

Mitäs tässä sitten taas. Tampereella tuli oltua keskiviikkona ja torstaina. Kyllä se matkustaminen ja junassa sekä bussissa istuminen vaan väsyttää. Jotenkin tuntui että kroppa oli niin väsynyt kuitenkin niin pienistä syistä että henkistä väsymystä taitaa olla. Kun ei jaksa, nukkuis ja joka lihas kipeä. Ja sitten se tunne ollu jo muutaman viikon vissiin että jotakin isoa tapahtuu, elämä muuttuu. Paremmin sitä ei osaa selittää.

Oh well... näin viikonloppuna saa rentoutua, jospa vähän siivoiluakin harrastaisi ja jotain... semmosta. Huomenna lisää.

Helöy...Lauantai 15.09.2012 00:43

Eipä tänne näköjään oikein ole kerinny kirjottelemaan. Noh, mitäs tässä... Tampereella seikkailua on ollut ja tämä viikko onkin aika tiivis ollut koulun suhteen. Keskiviikko, torstai ja vielä huomenna lauantainakin. No, olin taas yötä siellä dream hostellissa ja tällä kertaa sain huonekaverikseni ainakin Saksalaisen likan, siitä toisesta en tiedä kun näky vaan vilaukselta.

Mukavia puheluita ja keskusteluja naamakirjassakin on ollut, tuolta kaukaa käsin... tykkään kyllä, paljonkin, mutta sitten kyllä se eräs tietty vaivaa tuolla takaraivossa. Sekin soitti tossa yks ilta semmosen reilun kahen viikon hiljasuuden jälkeen, ja selitykset oli sivulta seittemän, muttei sitten soittanu enää myöhemmin paremmin vaikka niin lupasi. Voi elämän kevät mitä tästäkin tulee.

No, tykkään olla tuolla Tampereella kyllä, kunhan pääsis pian sinne muuttamaan. Huomenna sitten junassa istumista aamu seittemästä asti, sitten koulua kuus tunta, sitten taas junassa istumista ja äitilään kylään, viimestä kertaa sen kotiin. :o(

Noh, kirjottelen taas kun kerkiän, ehkä ens viikolla...