IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eipäs hätäilläMaanantai 29.09.2008 15:22

Taas on tullut ajateltua asioita tarkemmin ja semmosta. Hiljaiseloa tässä olen ajatellut vähän viettää, että elkää ihmetelkö jos en tännekään aina kirjottele. Kyllä mut puhelimella saa kiinni ja muutenkin, en vaan nyt jaksa pitää mitään älämölöä. =o)
Heipparallaa ja kattellaan

Sen pituinen seKeskiviikko 24.09.2008 00:56

Ei nämä koskaan helppoja päätöksiä ole, enkä ala sen enempää selittelemään. Mutta sinkkuillaan nyt siis.
No, kun oli saatu tästä keskusteltua niin Vappu Pimiä soitti Voicelta ja kertoi että olen voittanut risteilyn tallinnaan. Heh, kyllähän tuo kelpaa. =o)
Työpaikkaa pitäs alkaa tosissaan etsimään ja kämppääkin.
Liian paljon asioita mun pienelle päälleni.
No, lähikuukaudet ratkasee paljolti miltä se tulevaisuus näyttää.

PS. Levätkää rauhassa Kauhajokelaiset

HmmTiistai 23.09.2008 01:15

Tämä päivä meni vähän silleen ja tälleen kun otin ja nukuin 14 tuntia. Pääsin siis vasta yheltä iltapäivällä ylös sängystä. Syytä en oikeen tiedä. No, jospa en kovin usein kuitenkaan nukkuis 14 tuntia yhtenä yönä putkeen.
Asioita tässä on pitäny selvitellä joita en jaksa alkaa selittämään mutta mutta. Sanotaan näin että tulevaisuus on sitä mitä siitä tekee itse. Ei siinä auta sosiaalisen paineen alla murtua tekemään niinkuin toiset sanoo ja vaatii.
Jostakin porilaisesta alottelevasta bändistä otettiin yhteyttä että kaivattais naislaulajaa. Olis siis tarkotus nähdä ja katsoa käykö jutut yhteen lainkaan. Kovin raskasta rokkia en suostu laulamaan, mutta katsotaan. Eihän se välttämättä heti ekalla kerralla tärppää niin että se oma bändi löytyis mutta katsotaan, katsotaan. Eihän sitä koskaan tiedä.

Joo-oSunnuntai 21.09.2008 02:59

Ratkaisuja on helppo tehdä, mutta niissä on vaikea pysyä. Jos päättää jotain, pitäisi myös pitää päänsä. Sepä on helpommin sanottu kuin tehty.
Yksin tässä kotona taas olen viikonloppua ja lauantaita viettämässä, mies lähti kavereiden kanssa istumaan iltaa. No, meneehän se näinkin. Huomenna olis vaan iskä tulossa kylään että tarvis kai nousta ajoissa.
Noh, eipä tässä muuta... Hausmyllyä kuuntelen tällä hetkellä.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...

Auh =o(Perjantai 19.09.2008 17:41

Maha on vaan kipeä. Ei ole helppoa olla nainen.
Väsy on ja semmonen olo ettei jaksais paljoa mitään vaikka pitäis... No, Tontsa tulee kohta kotiin niin jos se sitten vähän auttelis mua.

Ps. Ei kannata tiputtaa mitään pesukoneen seinän ja rummun väliin. Ikävä miettiä miten sen saa sieltä pois.

ÄänimerkintäKeskiviikko 17.09.2008 23:59

Elämä heitteleeTiistai 16.09.2008 22:40

Tällä tavalla se sitten meinaa mennä. Pitääköhän tästä nyt sitten lähteä takasin diakkiin? Se mun työvalmentaja oli sinne soitellu tänään ja siellä se opo sanoi että saisin kyllä opintoja anteeksikin tenttimällä ja voisin puolessatoista tai kahdessa vuodessa saada sosionomin paperit taskuun. No sinä päivänä kun se tapahtuu niin lupaan kyllä ostaa kakun ja piirtää rastin seinään ja juhlia ja ihmetellä. Tiistaihin asti olis aikaa miettiä ja harkita asiaa. Jaksaisinko, haluaisinko? Olisko musta siihen, kun kerran lopetin? Tässäpä taas miettimistä, eipähän tarvi öisin turhia nukkua, heh...
Niittymaalla käytiin tossa äsken pikasesti ja tällä viikolla tulee vielä meille pari valkosta kaappia ja tänään sieltä tarttui mukaan palapeiliä muutamia paloja.

PS. Kaveri oli löytäny tämmösen: http://www.youtube.com/watch?v=fNPCKphysDc
IIIIKKKK!!! =oD

Ompas, eipäs, ompas, eipäsMaanantai 15.09.2008 17:31

Kyllä nämä suunnitelmat aina heittää häränpyllyä kun jotakin saa päässänsä sumplittua valmiiksi. Olin sitten siellä työvalmentajalla, ja menihän siellä kaksi tuntia höpöttäessä. Tämä valmentaja oli vaan sitä mieltä että ei hän oikeen osaa nähdä mua muuna kuin sosiaalityöntekijänä. Pelkäsi että miten mun selkäni jaksais eläintenhoitohommia. No, se on ihan hyvä kysymys. Oppisopimuksestakin tuli puhe. Onhan sillä hauska leikitellä sillä ajatuksella että menisin takasin diakkiin tai samkkiin... tiedä häntä sitten. Huomenna se valmentaja soittelee diakkiin ja kyselee että miten paljon mulle voitas entisiä opintoja lukea hyväksi. Olishan se opiskelu sielläkin vähän eri juttu nykyään kun sillon... saapa nähdä.
Pitäs jatkaa siivoamista ja kaikkea. Ohhoijaa.
Hejssan. On tullut tässä viime päivinä touhuttua kaikenlaista. Tänään on siivottu taas urakalla ja koottiin lipasto eteiseen ja semmosta. Huomenna menen sitten sinne työvalmentajalle, niin saa ehkä ideaa millaseen paikkaan sitä voisi päästä töihin. =o)
Ei mitään ihmeempiä hämminkejä edelleenkään, kaikki hyvin.
Voisi mennä ajoissa nukkumaan ja heräillä siinä seiskan ja puoli kasin välissä.
Öitäpä öitä vaan...

Hyvin menee kuitenkinKeskiviikko 10.09.2008 01:31

Tänään on ollu hyvä päivä. Olen tainnut VIHDOINKIN löytää oma ammattini. Ja kouluni. Ajattelin lähteä vuoden päästä Kokemäelle opiskelemaan eläintenhoitajaksi. Työkkärissä suunniteltiin että voisin pyrkiä täksi aikaa vaikka johonkin lemmikkiliikkeeseen tai muuhun eläinpaikkaan töihin. Mikäs sen passelimpaa, olen aika innoissani. =o)
Tontsankin eka koulupäivä meni ihan hyvin. Kai se siitä lähtee.
Semmosta. Huomista odotellen, ja tulevaisuutta.