IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kirjotetaas nyt taasPerjantai 01.02.2013 01:13

... vaikkei mitään ihmeellistä kirjotettavaa taas olekaan, mutta ihan periaatteesta. Olen huomannut että tämä on kätevä paikka tarkistaa myöhemmin että mitäs silloin ja silloin elämässä olikaan meneillään.

Tänään kävin kaupungilla, se vähän piristi. Silleen lievästi, semisti niinkun teinit sanoo. Ilma ei kyllä piristä. Plussaa vieläkin ja räntää tulee välillä taivaan täydeltä, juurikaan märempää ulkona ei vois olla. Kassu ei edelleenkään kovin mielellään lähe tuohon säähän.

Mä en tajua tätä... elämä on nyt jotenkin jumittunu paikoilleen. Koko ajan mietin että pitäs ja pitäs, mutta tässä nää päivät vaan menee eikä mitään tapahdu. Kai sitä on pakko mennä työkkäriin ens viikolla ihmettelemään että mitäs ihmettä. Eipä se tällä valittamisella ja ihmettelylläkään parane, mutta kun en vaan yksinkertasesti tiedä nyt.

No, onneksi olen saanut taas jonkunlaisen rauhan kuitenkin tosiaan ja olenhan mä kuitenkin nähnyt että taivaaniskälle on kaikki mahdollista. Pitää vaan kädet ristissä pyytää että viedään sinne missä mun kuuluukin olla.

TereTorstai 31.01.2013 01:13

Pikkuhiljaa alkaa rauha tulla mieleen... pikkuhiljaa. Ei kai asioita voi loppumattomasti märehtiä.

Kurjaa keliä tänään, plussan puolella ja jotain loskaa tuli jonkun aikaa taivaan täydeltä tuulen kanssa. Kassu raukkakaan ei edes tahtois lähteä ulos.

Hiljanen tunnelma kotona jatkuu, päivä päivältä. Ja sitten kun sitä suunnittelee että vois edes lähteä kaupungille niin se iskee tällasen ilman. Löl.

Semmosta...

Check this outKeskiviikko 30.01.2013 18:32

Don't you worry childKeskiviikko 30.01.2013 00:18

Tässähän tämäkin päivä on menny kattellessa mielenkiintosia videoita youtubesta. Huomenna on pakko soittaa sinne Tampereelle, katotaan mitä siellä sanotaan. Vieläkin mietin että mitähän sitä keksisi että pääsisi irti täältä kotoa. Kai sitä pitää lähteä oikeesti reissuun, tai jotain.

Kiitos ihmiset kun ette jotkut vieläkään viitti ilmotella ittestänne mitään. Tack så mycket.

LumienkeleitäTiistai 29.01.2013 00:46

Mitäs tässä tänään... tuntuu etten pääse tästä fiiliksestä irti. Ei tässä oikein ole mitään järkeäkään, kauhea suru ja ikävä on, mutta kenestä? Mietin vaan tässä kaikkia näitä jotka on kuolleet nuorina ja joilla oli vielä elämä edessä. Vaikka en ite henkilökohtasesti ole ketään menettäny niin kyllä mulla nyt tuska on muutamista tapauksista jotka tiedän tapahtuneen. Taivaassa tavataan...

Huomenna oli tarkotus tehä pikanen Tampereen reissu mutta mutta... saa nyt nähdä sitten. Ei tän olon kanssa jaksais keskittyä mihinkään. Periaatteessa sen asian sais varmaan hoidettua puhelimella ja postia lähettämällä. Katotaan.

On kyllä pakko nyt jotain keksiä jotain piristävää jonkun kaverin kanssa lähipäivinä etten sekoa tänne kotiin. Muutamaa ihmistä ihmettelen kun eivät viitti itestään mitään ilmotella vaikka yritän soitella ja ottaa yhteyttä.

Elämä on...

NäimpäLauantai 26.01.2013 14:03

Surkeuden surkeusLauantai 26.01.2013 01:04

Eilen ja tänään olen miettinyt, miten moni nuori lähtee täältä liian aikasin ja liian turhaan. Miten monta äitiä, isää, siskoa, veljeä ja kaveria jää kaipaamaan. Miten suuri tuska jää, miten sanoinkuvaamaton ikävä. Se on väärin inhimillisestä näkökulmasta katsoen. Ei voi ymmärtää niitä tutkimattomia teitä ja niitä syitä, joista tuolla jossain ylhäällä päätetään että esim. nyt viisi nuorta ihmistä otetaan pois muutamassa minuutissa, ilman että he saavat sanoa hyvästi läheisilleen. Mä toivon etten koskaan joudu kokemaan niin kovaa tuskaa, mutta kyllähän kai meiltä jokaiselta joskus joku läheinen lähtee. Yli kolme vuotta tästäkin tapauksesta on mitä nyt eniten olen miettinyt. Miten siellä on kaikki käynyt, joku vielä lähtenyt pelastamaan rakastaan ja ovat jääneet sille tielleen. Miltä on muista tuntunut katsoa palavaa taloa ja tietää että siellä on vielä nämä nuoret sisällä. Ei voi käsittää, ei. Toivottavasti aika ja nämä vuodet ovat turruttaneet kipua läheisiltä edes vähän. Levätkää rauhassa Naikou, Emilia, Nyben, Vilu ja Joni.Keskellä viikkoaTorstai 24.01.2013 00:54

Mitäs mä tähän kirjotan tänään...

No latailin muutaman pelin tähen kannettavalle ja kävin syömässä ja kaupassa ja lunta tuli taas ja Kassu on ihana ja ja ja...

Ei nyt sentään niin pahasti päässä pyöri asiat kuin parina viime päivänä, mutta empä tiedä taas tuleeko kovin hyvin nukuttua kun tuo kuutamokin tuolla taas möllöttelee, ei paljoa täydestä puutu.

Alkaa kuitenkin jo väsy olemaan... ihan hyvin kai vois kohta mennä petiin...

As much as you can takeKeskiviikko 23.01.2013 00:32

Joo-o. Jokseenkin sekalaiset tunnelmat tänään. Kaikki sinänsä ihan ok, selvittelin taas vähän tulevaisuuden asioita ja silleesti. Eipä silti mieltä ylentäny kun kaveri kerto uutisia... mikä oli kohtalo jo vissiin kolmannen kerran. Miten sitä yhelle ihmiselle annetaankin kestettävää. Ja vielä tuossa muodossa. Voi itku kun en voi mitenkään edes auttaa. Toivon vaan että jakselee. <3

Iltalenkillä pysähyttiin hetkeksi juttelemaan naisen kanssa jolla oli kultanen noutaja. Kassu pelästy sitäkin. Voi ressukkaa, kaipa tuo tottuu aikanaan enemmän tai vähemmän.

Ei kai tässä mitään kummempaa kun miettiminen jatkuu ja suunnittelu. Eihän se lopu koskaan. Pää hajoaa, auttakee.

Jepulis jeeSunnuntai 20.01.2013 23:46

Eilen tuli sitten kaverin äkkinäisestä ehdotuksesta lähdettyä vähän illalla kaupunkiin viihteelle. Olihan se semmonen reissu sitten... kierrettiin ensin muutama paikka ennenkun saavuttiin PK:hon, missä näkyi kyllä tuttujakin. Eräskin henkilö, ei niin kaukaisestakaan menneisyydestä, istui siellä taas uusi nainen kainalossaan, ja kyllä kai sitä harmitti kun en katsonut heihin päinkään. Saipahan silti jotain näkemistä sekin... heh. Ei sitä sitten tappiin asti kuitenkaan jaksanut ja kotona jo ennen puolta kolmea.

Tänään on mennyt aika hyvin lepäilyksi päivä, mutta se on ainakin Kassun mieleen. Tykkää vaan kun saa nukkua lämpösessä kainalossa.

Huomenna uusi viikko taas...