IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Life is lifeKeskiviikko 22.05.2013 01:12

Huhhei, reilun viikon loma pidetty tässä helteessä, jos ei tuota yhtä tuurauspäivää nyt oteta huomioon. Huomenna sitten taas tytteliä kaitsemaan ja semmosta.

Voi elämäni kevät kun olis niin paljon kaikkea tehtävää ja tässä mä vaan olen päivät istunu ja pyöritelly peukaloitani. No huomenna voi kai jotain hoitaa samalla kun on siinä kaupungissa.

Lämmintä on tosiaan ainakin piisannut. En tiedä nauttiiko nuo koirat vai hätääkö kärsivät, millon mitenkin. :D

Rakkaani se siellä välillä vähän temppuilee niin että saa mut myrtsiksi ja sitten taas saa hymyn huulille. On se semmonen. <3 Mihkäs minä siitä pääsen, munmunmun.

Alkukesän jatkoa vaan...

Den glider in...Lauantai 18.05.2013 22:17

Nimittäin ruottin hyväksi vaan. Eipä sitten päästy tänä vuonna finaaliin kun tre kronor oli tällä kertaa hurjana. No, illalla tuleepi vielä euroviisut, jos niitä kattelis.

Mitäs tässä muuten, lomailtu on tämä viikko, paitti eilen kävin päiväkodissa taas tuuraamassa. Onhan tässä vähän huolta nyt että mitäs tapahtuu mutta mutta... ei kai näille mitään voi, isompiin käsiin kaikki jätettävä. Onneksi mulla on tuolla joku vaikka se kaukana onkin. Lamin <3

Hellettä on pidellyt silleen että olen jo polttanut itteni. Kai se tästä sitten rusketukseksi muuttuu. :D

Twitterissäkin innostuin taas jotakin kirjottelemaan tänään ja ei kai tässä sitten, onneksi Jassu oppii jo pikkuhiljaa siistiksi.

Onnellinen...Maanantai 06.05.2013 02:27

Kai sitä pitää olla onnellinen sillon kun on jotakin syytä. Kelpaisiko syyksi se että sovimme tänään erään kanssa kuuluvamme yhteen? :) No semmosta. Kai tästä täytyy kertoilla enempi sitten myöhemmin.

Huomenna taas töihin, johon kuuluukin sitten uimahallireissu tällä kertaa. Ei kai siinä, mukavaa. :)

Nukkumaan käy tie...

Toukokuuta...Perjantai 03.05.2013 21:43

Tässähän se on alkanut. Vappu meni suhteellisen rauhallisesti, kaverin kanssa oltiin kaupungissa, syötiin ja käytiin tivolissa. Epä siinä sitten pahemmin muuta.

Toukokuu on muutenkin alkanut ihan hauskoissa merkeissä. Olen saanut kehuja ulkonäöstäni, mihin en kovin ole tottunut ja ja ja... kaikenlaista tässä on ollut. Tänään ensimmäinen työpäivä meni oikein mukavasti, hoitoneiti oli kiltti.

Nyt vähän on päänsärkyinen olo, sitä vastaan taistellessa...

HjelppiväTiistai 30.04.2013 01:43

Mistäs tässä nyt taas niinkun alottas. On nyt taas tapahtumassa semmosia asioita että... vaikea edes puhua. Sanotaan nyt että skype on käynyt kuumana tuonne muille maille vierahille ja semmosta. Kävin tänään poliisilaitoksella sekä monikulttuuriyhdistyksessä kyselemässä että mitenkäs nämä paperihommat menee että saadaan suomenvierailu aikaseksi. Onneksi yhdistyksessä paikalla oli joku joka tiesi asioista ja lupasi auttaa.

Juttelin myös Perulaisten miesten kanssa kaupungilla, siis niitä intiaanien näkösiä. Heh. Siellä ne soitteli ja kun vähän vilkasin niiden myynnissä olevia koristeita niin eikö pitäny jäädä suustaan kiinni.

Sitten työhaastattelua ja toivotaan että huomenna tulee siitä asiasta hyviä uutisia, ihan vapun kunniaksi.

Niin, huomennahan se päivä taas olisi. Katsotaan mitäs siitäkin tulee, sateiselta näyttää sääennuste ainakin. Olis se kiva jätskillä ja tivolissa käydä.

Kai sitä vois mennä nukkumaan kun on ai laavjuut sanottu jo tänään niin moneen kertaan.

No hejssan...Keskiviikko 24.04.2013 02:06

Näin se on sitten 30 rapsahtanut rikki. Se synttäripäivä eli viime perjantai oli tavallaan ihan mielenkiintonen, vaikkei mitään kauhian ihmeellistä tapahtunutkaan. Paitti että tulihan sitä heti yöllä semmosta yllättävämpää viestiä. Illemmalla menin kaupunkiin, söin hyvin ja kakkupalankin nautiskelin, sitten seurakuntaan. Siinähän sitä.

Nyt on sitten taas uusi viikko alkanut. Eräs ihminen on alkanut tuntumaan hiukkasen rasittavalta, tai ahdistavalta vaikkei olis ikinä uskonut. No niin sitä vaan tutustuu toiseen niin tajuaa asioita.

Lähettelin tänään aamupäivällä työhakemuksia ja iltapäivällä soiteltiin että pitäs mennä torstaina jo haastatteluun. Jos musta tulis Hesburgerin siivoja. Eipä kai siinä mitään, vähän vaan arveluttaa että mitä siinä neljässä tai viidessä tunnissa aamulla pitää kaikkea ehtiä. Ja että onko se kauhian raskasta, pitääkö pestä jotain ihme koneita tai jotakin. Kyllä mä nyt lattioita ja pöytiä ja vessojakin siivoan, mutta niistä koneista kun en tajua mitään... njooh sittenhän sen näkee.

Semmosta. Rauhallinen ilta jatkuu...

Että näinTiistai 16.04.2013 01:08

Tänään tuli sitten siivoiltua. Mutta vieras ei sitten tullutkaan. Onneksi. Paljasti todelliset värinsä tarpeeksi ajoissa, niin en huolinut vieraakseni. Jos ryypätä haluaa niin ei sitä mun kämppään tarvi tulla tekemään kuitenkaan.

Mitäs muuta... eipä tässä, ihan ok fiilikset vaikka ulkona on keväinen syyssää. Ihanan ankeeta ja harmaata. Kyllä kai sen täytyy tämäkin vaihe käydä luonnon läpi että lumet sulaa kunnolla ja kevät pääsee vauhtiin.

Ässät hävisi ekan finaaliottelun tapparalle vähän niinkuin tuurimaalilla ja ei kai tässä muuta kun oottelen vielä soittoa. Vasta sen jälkeen vois mennä tyytyväisenä nukkumaan.

It's goodMaanantai 15.04.2013 02:18

Nonnih. Eilen olin päivän Turussa Kassun kanssa. Äiti oli ilonen tietysti kun mentiin. Tykkäsi Kassusta kovin, niin kovin että uskalsi silittääkin. Pois lähtiessä koko talon henkilökunta kerääntyi katsomaan vielä koiraa ja vilkutteli. :D Raskaita reissujahan tuollaset on silti.

Tänään sitten olen ihmetellyt kun Kassulla masu niin sekasin että oksat pois ja viime yönä oli pakko neljältä viedä se ulos kun herätti. No, huomenna on melkein haettava sille maitohappobakteeria. Ja huomenna olis sitten sitä kaikkea muutakin vaikka ja kuinka...

Olin tuossa tänään taas seurakunnassakin kun kutsu kävi sieltä tietyltä taholta. Harmitti kyllä että ei oikeen keritty sitten siinä juttelemaan mutta olihan se ihana nähdä. Ja tuoksui mies kyllä hyvältä kuin mikä. Kokous oli muutenkin onnistunut, kyllä tuolta yläkerrasta vaan jutellaan kun vaan viittii kuunnella.

Saanko vielä elätellä jotain toivoa... saanko.. ääh. No huomenna ajatukset sitten muualle kaiketi.

Eihän se mitään uutta ole...Torstai 11.04.2013 01:36

Nimittäin se että ei ne asiat mene niinkun haluais. Niin sain heti heittää hyvästit koko ajatukselle että se yks ihminen voisi joskus mun omani olla. Eipä tietenkään väkisin. Kirveleehän tuo mutta mitäpä sitä olisi sellasta olemassa mitä tuolta yläkerrasta käsin ei voitaisi korjata.

Yhdityksen asiatkin on nyt vähän jääneet suunnittelun tasolle, jos aina sillekään... no, ei kai siinä sinänsä mikään kiire olekaan. Eilen kävin tekemässä yhtäkkiä työpäivän Herralahdessa, ja ihan ok päivähän sekin oli. Väsytti vaan kun ei sinä edellisenä yönä tullut pahemmin nukuttua kun meni siinä edellisenä iltana sukset ristiin sen yhden kanssa. Niin ne asiat vaan muuttuu nopeasti.

Tässä saakin sitten alkaa odottelemaan maanantaita Helsingistä saapuvaa vierailevaa tähteä... joopa joo. Mitähän tulee tuostakin, kai ainakin saa ajatuksia pois tuosta mikä nyt painaa.

Semmosia. Huomenna käymään Kontissa kaverin kanssa.