IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

JepsSunnuntai 29.08.2010 21:18

Menihän se viikonloppu taas siinä. Venetsialaiset oli ja kyllähän ne raketit vinkui jonkun verrankin. Ilmat on viilenny aika paljon, pyörällä ajo on aika kylmää hommaa.

Ensi viikkoon mahtuis sitten ainaskin kisun leikkaus, ja mitäköhän muuta. Töiden odottelua. Syksy on mukavaa kun voi pistää vaikka parvekkeelle lyhtyä ja polttaa iltasin kynttilöitä.

Semmosta tänään.

SemmostaTorstai 26.08.2010 01:54

Kattelin siinä päivällä että vähän semmosta epävakaista on ulkona, puolet taivasta synkässä pilvessä ja puolet kirkkaana. No, lähdin sitten pyörällä kaupunkiin naapurien melua karkuun. Kävin päivähoitotoimistossa, jonka jälkeen menin työkkäriin. Sieltä en sitten päässytkään heti jatkamaan matkaa, alkoi meinaan satamaan niin kunnolla että ei katoksen alta viittiny lähteä puoleen tuntiin mihinkään. No, kelan ja kaupan kautta sitten vielä ja eikun kotiin. Eipä tässä paljon muuta, töitä odotellessa vaan.

HeipsKeskiviikko 25.08.2010 02:20

Eilisen vastapainoksi olen viettänyt tänään erittäin mitäänsanomattoman, tylsän ja epäaktiivisen päivän. Ulkona on vilponen ja sataa, mun masu taas vähän kiukutteli ja kaikki oli jotenkin huonosti. No, huomenna kaupungille taas työjuttuja hoitelemaan. Ehkä niitä töitäkin sitten sieltä löytyy.

No huh huhTiistai 24.08.2010 01:06

Mikä päivä. Menihän se suht normaalisti sinne neljään asti...

Kunnes yhtäkkiä kuului pihalta jarrutuksen kirskunta ja sitten kauhea rysähdys. Ajattelin että mitäs ihmettä, nyt ei kyllä ole kaikki hyvin. Juoksin parvekkeelle kattomaan, ja näin miten meidän talon kohdalle tohon tielle alko pysähtelemään autoja jonoon. En kuitenkaan nähnyt mitä oli käynyt, joten menin alas etupihalle. Siellä oli tiellä skootteri palasina, nuori nainen makasi tiellä ja toinen istui pientareella. Sienänaapurit siinä autoinensa kanssa. Ambulanssit ja poliisit oli soitettu. Tuli myös paloauto ja lääkäriauto. Porukkaa kerääntyi mukavasti yleisöksi. Siinä sitten odoteltiin apua. Vietiinhän ne tytöt siitä hoitoon. Siinä oli käynyt niin että naapuri autollansa hidastanut kääntyäkseen tähän pihaan, mutta skootterineiti ei ollutkaan huomannut hidastusta koska oli justiinsa irrottanut katseensa taustapeilistä, ja ajoi näin ollen auton perseeseen ja lensi vissiin takakontin päällekin. No, ei kai niille silti pahemmin onneksi käynyt, mutta se rysähdys ei ollu kivaa kuultavaa.

Lähdin sitten alottamaan uudestaan harrastustanikin eli uintia. Uin sen kilometrin ja tulin hesen ja kaupan kautta kotiin. Toki piti hesestä hakea takasin kaikki kalorit mitkä nyt mahollisesti oli altaassa kulutettu. =oD

Huhheijaa. Olen vähäsen poikki. Pitäs huomenna taas soitella lääkäriaikaa koska noi lääkkeet ei oikeesti taida sopia mulle. Ja mitä muuta sitä sitten keksiikään.

Heipä heiSunnuntai 22.08.2010 01:11

Tässähän tätä viikonloppua on vietetty. Triopseja on ainakin kaksi, saa nähä onko niitä sitten kuitenkin enemmän ja syövätkö toisiaan.

Nukuin taas vähän liikaa tänään. En tiä mikä on kun aina nukuttais. Nyt kun on taas koneellinen pyykkiä pesty ja semmosta niin oottelen tässä että lähetään käymään Pihlavassa miehen kanssa.

Mä tarvin kengät. Ja farkkuja. Ja pitkähihasia. Ja ja ja... kaikkea.

PerjantaitaLauantai 21.08.2010 01:58

Taas se olis viikonloppu. Taistelin tänään nettiyhteyden kanssa puoli päivää, kävin kaupassa, ja ihastelin pikku uimareita. Kaksi tai kolme triopsia siellä nyt olis, toivottavasti eivät syö toisiaan niinkun siinä on joka kerta käyny, että jäis henkiin useampikin kun vaan se yksi.

Eipä tässä ole tänään muuten tullut oikeen mitään tehtyä. Odottelen miestä kotiin ja niin poispäin.

Just jooTorstai 19.08.2010 01:49

Aamulla satoi ihan railakkaasti ja oli just sen näköstä että tulee kunnon sadepäivä, mutta aamupäivällä yhtäkkiä se sitten selkeni ja teki aurinkoisen ilman. Pyöräilin kirjastoon lukemaan tieteen kuvalehteä (himottais kyllä tilata kotiinkin...) ja tulin siwan kautta sitten kotiin takasin.

Ihan vainoharhanen olo, koko ajan tuntuu että kuulen jotain ääniä, pauketta ja kolinaa ja kaikkea.

Niin ja se yksi... onhan sillä tietysti oikeus pitää asenteensa, mutta en kyllä tajua ketä tämä nyt sitten hyödyttää ja auttaa. Helpottaako se jotenkin oloa? Kiitoksia vaan ja tervemenoa.

TiistaitaKeskiviikko 18.08.2010 00:00

Tulipa tuossa käytyä kaupungilla kaverin ja pikkuneitinsä kanssa. Nyt pyörii pesukone ja paljon muuta en olekaan sitten tänään tehnyt. No, ei kai tuo niin vaarallista. Huomenna sitten taas.

Eipä tässä sitten... päivä kerrallaan.

Ps. Rakastan.

Hei nyTiistai 17.08.2010 00:42

Masukivut jatkuu vielä, mutta jospa sekin tästä jossain vaiheessa selviäis.

Ulkona tuoksuu jo vähäsen syksylle, mii laik. Viikko on taas alkanu ja eipä viikonloppunakaan ihmeempiä tullu tehtyä... käytiin kaverilla kylässä lauantaiehtoolla ja semmosta.

Oliskohan sitten syksymmällä taas ulkomaanreissu tiedossa... hmmmmm...

Friday 13thLauantai 14.08.2010 01:32

Toiset pitää tämmöstä päivämäärää epäonnisena, mutta mulla on ollut ainaskin hyvä päivä. Taloudellisesti hyviä uutisia on tullut ja sitä rataa. Iskäkin kävi naisystävänsä kanssa tuossa pyörähtämässä. Sekin oli ihan mukavaa se.

Eipä tässä sitten kun viikonloppua viettelemään. Ja juu, eilen tuli myös semmosia uutisia että olen kaverin puolesta erittäin onnellinen. =o)