IRC-Galleria

Still_alive

Still_alive

Youtube: Jemppu777

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

Voi hyväntähenKeskiviikko 06.05.2020 23:30

Meni se taas pitkälle ennenkun pääsin sängystä ylös, mutta toisaalta kyllä mä nukuinkin.

Sätissä tultiin sitten siihen tulokseen tänään, että sieltä olis pari miekkosta tulossa lauantaina iltapäivällä käymään Porissa. Ei elämä, mitä tästäkin tulee. Siitä toisesta saakin nyt sitten kattoa että tarviiko tavata toista kertaa vai tarviiko pysyä kaukana. Huhheijaa.

Iltalenkillä näkyi siili suhonen. Pääsin ihan lähelle, ja sain komean kuvan naamastakin. Ihana siili.

Breaking you downKeskiviikko 08.04.2020 22:57

Erittäin hassujen unien jälkeen taas uuteen päivään. Ollaan päästy keskelle viikkoa. Sitä samaahan tässä kotona. Netin välityksellä vaan yhteyttä toisiin.

Tässä iltasella taas nautiskelin sätissä kun sain sitä yhtä villipetoa kesytettyä. IHANAAAA miten toinen murtuu ja alkaa tunnustamaan asioita ja olemaan taas IHMINEN. Tätä lisää.

Youtubessa nyt ei kauhea kuhina käy mutta ehkä jos keksin tosiaan lisää videontynkää sinne niin se alkaa elämään sekin.

Suht lämmin mutta tuulinen ja vähän pilvinen päivä oli taas. Huomenna pääsee onneksi taas pois kotoa kun Tero lupasi että saan mennä pelaamaan Spyroa. Jee jee.

Kyllä kai tämä tästä.

Hyvää syntymäpäivää SuomeniPerjantai 06.12.2019 22:52

Nukuin aamulla pitkään. Ja niinhän siinä kävi niinkuin uumoilinkin eli Puuvillaa pidemmällä en tänään käynyt. Pimeän harmaata, tihkusadetta. Hiljasta on tässä kotona ja tylsää. Linnassa juhlittiin ja jatkot on menossa vissiin. Kukaan ei kaipaile edelleenkään. Huomenna sitten taas töihin. Oliskohan ne tässä ne tärkeimmät...

KesääSunnuntai 19.05.2019 21:22

Kyllä se kesä on nyt tullut. +27 tänään. Ei tässä muuten mitään erikoisia, suunnitelmia on taas ja niitä pitäs alkaa toteuttamaan ensi viikolla.

En ole tänään tehnyt mitään erityistä, mitäpä sitä sunnuntaina. Pää pehmenee taas lämmössä. :D Ja kesä on vasta alussa. Nyt tällä hetkellä on harmaassa pilvessä taivas ja satelee vähän. Ikkunasta tulee ihanan raikasta ilmaa.

Levotonta on mutta jospa se helpottais taas ensi viikolla kun touhuilee juttuja. Toivottavasti ei ole liian kuuma.

How to beSunnuntai 04.03.2018 21:36

Tänään olin sitten siellä jäähallilla. Olipa sinne aika hankala mennä. Se olikin maan alla mutta siellähän se kummilikka pelasi hyvin. Oli kiva nähdä sitä, ja siskoa. Kotiin tullessa olikin burana ja villasukat kova juttu.

Ei tässä sitten paljon muuta ole ollut, huomenna taas kaupunkiin. Jospa nyt tulisi uni tänä yönä vähän taas paremmin kun on sentään kotoa poistunut. Mä en vaan tykkää enää pakkasesta. Jos ei vielä tullu selväksi.

Ehkä siisteintä mitä oon ikinä nähnytSunnuntai 25.06.2017 22:24

Reputin itkutestinTorstai 15.06.2017 00:18

Haluan Irlantilaisiin häihin.Perjantai 09.06.2017 21:26

After Denmark comes IrelandTorstai 08.06.2017 23:47

« Uudemmat -