IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Päivät kuluu...Perjantai 01.11.2013 01:24

Tässähän ne menee. Tänään käväsin taas äitiä kattomassa, sitten syömässä ja kotona aloin miettimään että pitäskö sitä huomenna lähteä pitkästä aikaa viihteelle. Halloween-viikonloppu ja kaikkea. Väkeä voi kyllä olla liikenteessä enempi kuin minä vaan.

Vuokraisäntä kävi putsaamassa ilmastointilaitettakin aamupäivällä ja ja... eipä tässä tänään sen kummempia. Luultavasti viikonloppuna tulee taas kirjoteltavaa, joten siihen asti...

Tämmönen tavallinen päivä taas. Äitiä kävin morjestamassa. Nyt sitten vaan odotellaan syysmyrskyä, Tanskassa jo ainakin tappanut ihmisiä. Pitäisi lähitunteina rantautua tännekin. Kaipa se matkalla laantuu.

Eipä tässä kotona hiljakseen olossa muuta vikaa ole kuin että ehtii kyllä liikaa miettimään kaikkea.

Eipä kai muuta tänään...

Jepulis jeeSunnuntai 27.10.2013 23:35

Eilen sitten oli taas semmonen Helsingin reissu, jäi tällä kertaa kyllä taas aika lyhkäseksi. No kerkisimpähän näkemään siskot ja niiden lapset, kummilikka ja siskonsa olivat oikein nättejä päivänsankareita. Onnistuin kippaamaan kakkupalasen matolle. Takasin tullessa oli onnibussissa aika unelias tunnelma.

Tänään on ollut aika mitäänsanomaton päivä. Ulkona märkää, tuulista ja harmaata, päikkäreillekin vaivuin ja tuntui että joka paikkaan sattuu. Hiljastakin. Kyllä se sitten tässä iltaa kohti vähän parani. Kai maar tällasiakin päiviä sekaan mahtuu kun tämä elo on muuten ollut niin hulinaa. Tekee hyvää vähän rauhottua.

Huomenna sitten taas uuden viikon alotus...

Tänään sitten ajattelin aluksi että pidän kotipäivän. No eipä voi muuta sanoa kun että olipa hyvä eteen pitänyt. Oli vaan semmonen olo että nyt on jostain syystä lähdettävä. No syystä todellakin...

Pääsin siihen torille ja olin menossa hansan pankille päin. Siinä sitten huomioni kiinnittyi ohi ajavaan autoon jonka katolla oli keltaista... ja rekisterinumeroa vilkaisin... ja sitten vilkaisin toisen kerran, jolloin jo pulssini nousi, ja oli pakko katsoa kuskia... BINGO. Treasure found. Lähdin sydän kurkussa miltei juoksemaan toiselle laidalle toria mihin näin sen pysäköivän. Kävelin kohti autoa, se vilkaisi mua päin ja sieltä se hymy tuli. Nousi autosta ulos ja juteltiin joku hetki. No nyt tiedän nimen ja miten sen todennäkösesti löytää kaupungilta. Harmi vaan että kertoi olevansa suhteessa (ylläri ylläri...)

No, semmosta. Pankissa sitten istuin ajatuksissani mutta ajatukset rikkoi erään asiakkaan kovaääninen huuto puhelimeensa. Oli vissiin jonkun sortin aviokriisi menossa. "Jos sää sen .....n kanssa meinaat niin tule nyt ***** hakemaan nuo rojusi pois. ..... on LUTKA, hae se puhelimeen HETI. Niin, sillä ....lla on mun pankkikortti ja se tullaan hakemaan poliisisaattueessa pois. Avioeropaperit lähtee TÄNÄÄN. SINÄ *****n idiootti valehtelet..." ja kun huuto oli jatkunut niin veihän siitä sitten järkkärit rouvan (tulevan entisen rouvan kaiketi) ulos selvittelemään asioitansa.

No, piti vähän hankkia nyt niitä postikortteja että saa huomenna lähetellä ja ei kai tässä kotona muuta kun vähän rentoutumista taas. Liput Helsinkiin on ostettu ja ei kai siinä sitten.

NuuuinKeskiviikko 23.10.2013 22:50

Nyt on sitten mielenkiintosia ja aika upeita päiviä takana. Tulihan se kaveri sieltä Rovaniemeltä asti sitten, perjantaina iltapäivällä oli täällä Turussa. Olihan se jännä tunne molemmin puolin, toisaalta jännäsi molempia ja toisaalta se oli vähän niinkun oltais vasta eilen nähty. Päivien ohjelmaan kuului Aboa vetus, Turun linna, elokuvat (sekä kotona että teatterissa), ruokailuja ravintoloissa, ja lisäksi sain ihanan violetin neuleen inka-kaupasta. Kyllä kelpasi. Musta alkoi tuntumaan että jonkunlaista sukulaissielua siellä on ja outo olo jäi vielä tänäänkin kun sen saattelin taas junaan kotiinsa päin.

No, nyt sitten pitäisi valmistautua pikavisiittiin Helsingin puolella.

Ei kai tässä just nyt muuta...

Jännän äärelläPerjantai 18.10.2013 00:41

Tänään uhrasin taas aikaani äidille. Vettä sateli ja ilma on lievästi sanottuna syksyinen mutta ei kai sitä nyt muuta voi tähän aikaan vuodesta odottaakaan. Kävin äidille hakemassa taas kaupasta jotain. Sitten kun pääsin kotiin oli kello jo taas hyvinkin sen verran että päivä paremmalla puolella.

No huomennahan se harvinaistakin harvinaisempi vieras saapuu sieltä pohjosesta, junalla matkustelee tänne Turkuun kymmenen tuntia. On se tosiaan jännää kun semmosia just ehkä seittemän tai kaheksan ikäsiä on oltu kun viimeksi on nähty. Lapsuuden tuttu tosiaankin. Saas nähdä millanen mies sieltä on kuoriutunut.

Nyt pitäs sitten saada unen päästä ajoissa kiinni. Tänään EN mene omegleen niinkuin eilen, se on virhe jos meinaa ajoissa petiin päästä. Sieltä ei vaan pääse pois, sitä ei vaan osaa lopettaa.

No mutta näihin kuviin, näihin tunnelmiin...

Nonnih. Eilinen oli tahimista paperiasioiden kanssa, mutta kun en kaikkea saanut tehtyä niin ajattelin että päivä se vielä huomennakin. No tänään lähdin sitten kaupunkiin, vain todetakseni että olen jonkun yhden miljoonasta tarvittavasta paperista unohtanut kotiin, no eihän sitä täältäkään löytynyt, joten maksampa kiltisti kympin että tekevät mulle uuden. Huoh. Onneksi burana auttaa päänsärkyyn. Nyt tarvisin KUNNON niska-hartia-hieronnan.

No, olimpa eilen (taas vaihteeksi) kylässä uudella tuttavuudella. No, kahteltiin leffa ja tuota noin niin... sitä samaa mitä aina. Ei tästä tule mitään. Kaikkea ne haluais mutta mihinkään vakavaan eivät voi ajatella osallistuvansa. Kyllä nyt loppu kyläilyt ihan oikeesti.

No semmosta, huomiseksi on luvattu vesisadetta mutta pakko silti vaan lähteä taas aamulla juoksemaan asioita. Katsotaan onko yhtään parempi päivä kuin tänään.

HejMaanantai 14.10.2013 23:18

Uusi viikko se taas tulla tupsahti. Olin taas käymässä kaupungilla, niinkun melkein joka päivä. Tuli käytyä tuomiokirkossa mutta tällä kertaa seura ei ollut kovin piristävää. No, mitäpä tuosta.

Olis tässä kaikenlaista tulossa, huominen pitäs käyttää papereiden metsästämiseen ja ensi viikonloppuna tuleekin sitten vieras kaukaa pohjosesta. Kahden viikon päästä viikonloppuna olis vuorossa jokasyksyinen reissu Helsinki - Espoo - akselille.

Piti rekisteröityä postcrossing.comiin, hauskaa alkaa odottelemaan että postikortteja ropisee laatikkoon. :D No semmosta. Kai huomenna taas lisää.

Ps. On se hauskaa yrittää unohtaa joku mutta kun ei onnistu...

Joopa joo....Sunnuntai 13.10.2013 23:15

Onhan tämä nyt jo aikamoista. Eilen illalla tässä kotona vaan rentouduin, ja puolenyön tietämillä vielä ihmettelin puhelin kourassa että kuka se olis vielä hereillä että vois vähän höpötellä. Keksin sitten tietenkin nerokkaasti soittaa semmoselle yhdelle tietylle... no se ei vastannut. Menin petiin aika myöhään, mutta olin kai jo kerinnyt nukahtamaan kun heräsin puhelimen soittoon. Kello oli neljä. Ja kello 04.20 oli hän ovellani... itse H.K.M. Juhlintakunnossa herra oli ja eihän se tähän uskaltanu nukahtaa kuitenkaan. Viiden aikaan häipyi ovesta ulos. Ja minä kuuden maissa aamulla vielä sitten kai nukahdin.

Tänään on ollu vähän zombie-olo. Käväsin kaupungissa, vein äidille paketin nenäliinoja kun se pyysi ja tulin takasin kotiin. Aika olo kyllä. Mitähän vielä...

Ylläri pylläri...Lauantai 12.10.2013 17:13

Njooh. Että näin sitten taas. Niinkun mä kirjottelin jo kauniisti ja ajattelin kauniisti, tosissani, ja sitten toinen on kuitenkin just niinkun ne loputkin. Ei kyllä kohta tunnu enää missään. Nauran kun mulle tehään näin seuraavan kerran. No, kaipa tässä saa omaakin lääkettä maistaa, olen kai mä itekin jättänyt noita toisia ihmisiä aika kylmästi syystä jos toisesta. Tässäpä sitä saa sitten miettiä syntyjä syviä, heh.

No oli mulla tässä seuraa kuitenkin ja katteltiin leffaa, Kassukin oli aivan intopiukeena kun tuli vieras joka leikki sen kanssa. :D Tänään pitäs keksiä jotakin taas, eilen kun kierrettiin Turun linna niin tekis mieli vielä sinne Aboa Vetukseenkin.

Semmosia tähän hätään